Youth Serum 30 ml. - iS CLINICAL

Youth Serum 30 ml. - iS CLINICAL

Før DKK 1.440,00
DKK 1.299,00
Spar DKK 141,00
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
   På lager
Antal
Varenummer: iSC 28
Denne fantasiske anti-age serum er usædvanlig fyldig og luksuriøs og hjælper med at reducere synlige linjer og rynker, idet den giver kraftfuld hydrering/fugt. Det er klinisk bevist, at Youth serum hurtigt udglatter huden og derved efterlader en strammere, mere strålende og ungdommelig hud.

Sådan anvendes iS CLINICAL Youth serum:
➜ Påføres efter rens

Fordele ved produktet:
➜ Klinisk bevist
➜ Giver ualmindelig meget fugt
➜ Udjævner fine linier og rynker
➜ Virker opstrammende og øger hudens elasticitet
➜ Stimmulerer kollagen produktionen
Vis mere
Vis mindre
Andre har også købt
Om Lookbeautiful.dk

Forurening og urenheder er dagligt noget, vi udsætter vores hud for. Netop derfor bør pleje af huden være en daglig rutine både morgen og aften. Hos lookbeautiful.dk sætter vi fokus på markedets bedste hudpleje - blandt andet indenfor anti-age-produkter til den bevidste kvinde der ved, at man kan fremme sin skønhed og komme til at se yngre og sundere ud med den rette hudpleje. Vi har et stort sortiment af skintonic, rensegel, toner, conditioner, ansigtscremer, natcremer, fugtpleje, booster, serum, anti-aging, exfoliering og ansigtsmasker samt produkter mod uren hud/pigmentpletter og meget mere. Vi er altid på jagt efter nye leverandører og nye spændende produkter, så vi kan hjælpe dig med at blive en endnu smukkere udgave af dig selv. Hos lookbeautiful.dk kan du altid finde produkter til gode priser på hudpleje.

Kundeservice

Har du spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon!

Lookbeautiful.dk  •  Lilleåvej 16  •  7500 Holstebro  •  +45 29808144  •  info@Lookbeautiful.dk