Youth Eye Complex 15 ml. - iS CLINICAL

Youth Eye Complex 15 ml. - iS CLINICAL

Før DKK 890,00
DKK 875,00
Spar DKK 15,00
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
   På lager
Antal
Varenummer: iSC 16
Banebrydende øjencreme med klinisk beviste resultater. der målrettet går efter at reducerer mørker rander og poser under øjnene. Desuden har cremen fantastiske egenskaber til reducering af linier og rynker og fugter den sarte hud optimalt. Hudens dannelse af collagens styrkes og huden styrkes og bliver mere modstandsdygtig overfor skader.

Sådan anvendes iS CLINICAL Youth Eye Complex:
➜ Påføres efter rens
➜ Duppes på omkring det sarte øjenområde.

Fordele ved produktet:
➜ Klinisk beviste resultater
➜ Udglatter, fugter og reducerer rynker under øjnene
➜ Reducerer poser under øjnene
➜ Reducerer mørke rander
➜ Reducerer hævede øjne
➜ Forbedrer fugtbalance, fasthed og elasticitet
➜ Øjeblikkelig og langsigtede resultater
Vis mere
Vis mindre
Andre har også købt
Om Lookbeautiful.dk

Forurening og urenheder er dagligt noget, vi udsætter vores hud for. Netop derfor bør pleje af huden være en daglig rutine både morgen og aften. Hos lookbeautiful.dk sætter vi fokus på markedets bedste hudpleje - blandt andet indenfor anti-age-produkter til den bevidste kvinde der ved, at man kan fremme sin skønhed og komme til at se yngre og sundere ud med den rette hudpleje. Vi har et stort sortiment af skintonic, rensegel, toner, conditioner, ansigtscremer, natcremer, fugtpleje, booster, serum, anti-aging, exfoliering og ansigtsmasker samt produkter mod uren hud/pigmentpletter og meget mere. Vi er altid på jagt efter nye leverandører og nye spændende produkter, så vi kan hjælpe dig med at blive en endnu smukkere udgave af dig selv. Hos lookbeautiful.dk kan du altid finde produkter til gode priser på hudpleje.

Kundeservice

Har du spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon!

Lookbeautiful.dk  •  Lilleåvej 16  •  7500 Holstebro  •  +45 29808144  •  info@Lookbeautiful.dk