Youth Complex 30 ml. - iS CLINICAL

Youth Complex 30 ml. - iS CLINICAL

Før DKK 1.515,00
DKK 1.399,00
Spar DKK 116,00
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
   På lager
Antal
Varenummer: iSC 24
YOUTH COMPLEX er en hel unik anti-age creme, der giver både kortsigtede og langsigtede hudforbedringer. YOUTH COMPLEX sikrer hurtig fugt, der ”fylder” de fine linjer og rynker og fremmer kontrolleret eksfoliering.
YOUTH COMPLEX  har klinisk bevist, at den stimulerer collagen og elastin i huden.

Sådan anvendes iS CLINICAL Youth Complex:
➜ Påføres efter rens og evt. serum

Fordele ved produktet:
➜ Stimulerer collagen og elastin
➜ Reducerer linier og rynker
➜ Udglatter og fugter/blødgør
➜ Huden bliver mere fast, strammet op og virker fyldigere
➜ Hurtigvirkende med også langsigtet virkning
Vis mere
Vis mindre
Andre har også købt
Om Lookbeautiful.dk

Forurening og urenheder er dagligt noget, vi udsætter vores hud for. Netop derfor bør pleje af huden være en daglig rutine både morgen og aften. Hos lookbeautiful.dk sætter vi fokus på markedets bedste hudpleje - blandt andet indenfor anti-age-produkter til den bevidste kvinde der ved, at man kan fremme sin skønhed og komme til at se yngre og sundere ud med den rette hudpleje. Vi har et stort sortiment af skintonic, rensegel, toner, conditioner, ansigtscremer, natcremer, fugtpleje, booster, serum, anti-aging, exfoliering og ansigtsmasker samt produkter mod uren hud/pigmentpletter og meget mere. Vi er altid på jagt efter nye leverandører og nye spændende produkter, så vi kan hjælpe dig med at blive en endnu smukkere udgave af dig selv. Hos lookbeautiful.dk kan du altid finde produkter til gode priser på hudpleje.

Kundeservice

Har du spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon!

Lookbeautiful.dk  •  Lilleåvej 16  •  7500 Holstebro  •  +45 29808144  •  info@Lookbeautiful.dk