White Lightening Complex 30 ml. - iS CLINICAL

White Lightening Complex 30 ml. - iS CLINICAL

Før DKK 1.515,00
DKK 1.399,00
Spar DKK 116,00
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
   Ikke på lager
Varenummer: iSC 22
White Lightening Complex lysner hud med alle typer af hyperpigmentering sikkert og effektivt. Denne creme indeholder antioxidanter, naturlige fugtkilder og blandede frugtsyrer, der udfylder fine linjer og rynker, skaber en kontrolleret eksfoliering og hæmmer overproduktion af melanin, der skaber pigmentpletter.
Indholdet af frugtsyrer medvirker til en kontrolleret exfoliering og reducerer fine linier og rynker

Sådan anvendes iS CLINICAL White Lightening Complex:
➜ Påføres efter rens

Fordele ved produktet:
➜ Reducerer pigmenterpletter/huperpigmentering
➜ Lysner huden
➜ Reducerer fine linier og rynker
➜ Hæmmer produktionen af melanin
➜ Giver mere ensartet hud
➜ Kontrolleret eksfoliering
Vis mere
Vis mindre
Andre har også købt
Om Lookbeautiful.dk

Forurening og urenheder er dagligt noget, vi udsætter vores hud for. Netop derfor bør pleje af huden være en daglig rutine både morgen og aften. Hos lookbeautiful.dk sætter vi fokus på markedets bedste hudpleje - blandt andet indenfor anti-age-produkter til den bevidste kvinde der ved, at man kan fremme sin skønhed og komme til at se yngre og sundere ud med den rette hudpleje. Vi har et stort sortiment af skintonic, rensegel, toner, conditioner, ansigtscremer, natcremer, fugtpleje, booster, serum, anti-aging, exfoliering og ansigtsmasker samt produkter mod uren hud/pigmentpletter og meget mere. Vi er altid på jagt efter nye leverandører og nye spændende produkter, så vi kan hjælpe dig med at blive en endnu smukkere udgave af dig selv. Hos lookbeautiful.dk kan du altid finde produkter til gode priser på hudpleje.

Kundeservice

Har du spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon!

Lookbeautiful.dk  •  Lilleåvej 16  •  7500 Holstebro  •  +45 29808144  •  info@Lookbeautiful.dk