Wake Up Brow - Blonde Roast
Wake Up Brow - Blonde Roast

Wake Up Brow - Blonde Roast

DKK 249,00
   På lager
Antal
Varenummer: 951445050
Wake Up Brow er en øjenbrynsblyant med farve i den ene ende, og highlighter i den anden ende. Highligteren lægges lige under brynet for at fremhæve brynene og samtidig får du et optisk øjenbrynsløft. Påfør brynene farve og definition med små korte strøg - start inde ved næseryggen og bevæg dig ud til yderste øjenkrog. Blyantens ene låg indeholder en brynbørste, som er med til at sikre dine bryn et naturligt udseende.

Mere om Wake Up Brow - Blonde Roast fra PÜR:
➜ Indhold: 0,4 g
➜ 4 forskellige farver
➜ Farve, highlighter og børste i ét produkt
➜ Uden parabener
➜ Glutenfri
Vis mere
Vis mindre
Om Lookbeautiful.dk

Forurening og urenheder er dagligt noget, vi udsætter vores hud for. Netop derfor bør pleje af huden være en daglig rutine både morgen og aften. Hos lookbeautiful.dk sætter vi fokus på markedets bedste hudpleje - blandt andet indenfor anti-age-produkter til den bevidste kvinde der ved, at man kan fremme sin skønhed og komme til at se yngre og sundere ud med den rette hudpleje. Vi har et stort sortiment af skintonic, rensegel, toner, conditioner, ansigtscremer, natcremer, fugtpleje, booster, serum, anti-aging, exfoliering og ansigtsmasker samt produkter mod uren hud/pigmentpletter og meget mere. Vi er altid på jagt efter nye leverandører og nye spændende produkter, så vi kan hjælpe dig med at blive en endnu smukkere udgave af dig selv. Hos lookbeautiful.dk kan du altid finde produkter til gode priser på hudpleje.

Kundeservice

Har du spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon!

Lookbeautiful.dk  •  Lilleåvej 16  •  7500 Holstebro  •  +45 29808144  •  info@Lookbeautiful.dk