V.I.T.A C Serum 30 ml. - pHformula

V.I.T.A C Serum 30 ml. - pHformula

Før DKK 689,00
DKK 599,00
Spar DKK 90,00
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
   På lager
Antal
Varenummer: pH017
Højkoncentreret Vitamin C serum, der booster og øger hudens egen produktion af collagen og elastin i huden. Denne serum er et must-have til dig der ønsker at bibeholde en fantastisk glød, sund hud med et ungdommeligt udseende.
Denne serum passer til alle hudtyper, men har du tendens til acne og urenheder er denne serum ikke for dig.

Fakta og fordele ved pHformula V.I.T.A C Serum:
➜ Anvendes morgen og aften på ren og afrenset hud.
➜ Masser 2-3 dråber ind i huden.
➜ Herefter benyttes dag/nat creme samt øjencreme
Vis mere
Vis mindre
Andre har også købt
Om Lookbeautiful.dk

Forurening og urenheder er dagligt noget, vi udsætter vores hud for. Netop derfor bør pleje af huden være en daglig rutine både morgen og aften. Hos lookbeautiful.dk sætter vi fokus på markedets bedste hudpleje - blandt andet indenfor anti-age-produkter til den bevidste kvinde der ved, at man kan fremme sin skønhed og komme til at se yngre og sundere ud med den rette hudpleje. Vi har et stort sortiment af skintonic, rensegel, toner, conditioner, ansigtscremer, natcremer, fugtpleje, booster, serum, anti-aging, exfoliering og ansigtsmasker samt produkter mod uren hud/pigmentpletter og meget mere. Vi er altid på jagt efter nye leverandører og nye spændende produkter, så vi kan hjælpe dig med at blive en endnu smukkere udgave af dig selv. Hos lookbeautiful.dk kan du altid finde produkter til gode priser på hudpleje.

Kundeservice

Har du spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon!

Lookbeautiful.dk  •  Lilleåvej 16  •  7500 Holstebro  •  +45 29808144  •  info@Lookbeautiful.dk