V.I.T.A - C mask Bright Overnight 50 ml.  - pHformula

V.I.T.A - C mask Bright Overnight 50 ml. - pHformula

Før DKK 349,00
DKK 329,00
Spar DKK 20,00
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
   På lager
Antal
Varenummer: pH020
En overnight-maske med en lækker cremet konsistens, der nemt absorberes ind i huden og virker natten over. Formlen bygger på en høj koncentration af stabil C-vitamin, sheasmør, Vitamin E og Orange essential oil, der giver masken overlegne fugtgivende, anti-inflammatoriske og antioxidante egenskaber og giver en fastere, glattere, fyldigere og strålende hud.

Fakta og fordele ved pHformula V.I.T.A - C mask Over Night:
➜ Anvendes på ren og afrenset hud.
➜ Fordeles på huden og sov med den
➜ Fjerne masken med lunkent vand næste morgen.
➜ Herefter benyttes dag creme samt øjencreme
Vis mere
Vis mindre
Andre har også købt
Om Lookbeautiful.dk

Forurening og urenheder er dagligt noget, vi udsætter vores hud for. Netop derfor bør pleje af huden være en daglig rutine både morgen og aften. Hos lookbeautiful.dk sætter vi fokus på markedets bedste hudpleje - blandt andet indenfor anti-age-produkter til den bevidste kvinde der ved, at man kan fremme sin skønhed og komme til at se yngre og sundere ud med den rette hudpleje. Vi har et stort sortiment af skintonic, rensegel, toner, conditioner, ansigtscremer, natcremer, fugtpleje, booster, serum, anti-aging, exfoliering og ansigtsmasker samt produkter mod uren hud/pigmentpletter og meget mere. Vi er altid på jagt efter nye leverandører og nye spændende produkter, så vi kan hjælpe dig med at blive en endnu smukkere udgave af dig selv. Hos lookbeautiful.dk kan du altid finde produkter til gode priser på hudpleje.

Kundeservice

Har du spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon!

Lookbeautiful.dk  •  Lilleåvej 16  •  7500 Holstebro  •  +45 29808144  •  info@Lookbeautiful.dk