V.I.T.A. B3 24 hour cream 50 ml. - pHformula

V.I.T.A. B3 24 hour cream 50 ml. - pHformula

Før DKK 515,00
DKK 499,00
Spar DKK 16,00
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
   På lager
Antal
Varenummer: pH009
V.I.T.A. B3 24 hour cream er grundpillen i forebyggelse og reducerering af synlig rødme, pigmentforandringer og ældning i huden. pHformula har udviklet en højt koncentreret B3 vitamin creme med 24 timers fugtgivende egenskaber, der giver øjeblikkelig og intensiv fugt. B3 vitamincremen har en let tekstur og indeholder Niacinamide i receptstyrke, hvilket giver overlegen anti-ageing fordele. Ideel at anvende dagligt og året rundt.

Fakta og fordele ved pHformula V.I.T.A. B3 24 hour cream:
➜ Efter grundig rens fordeles en lille mængde i ansigtet og
    masseres ind med runde opadgående bevægelser.
➜ Reducerer rødme og pigmentforandringer i huden
➜ Kraftig anti-ageing effekt grundet højt indhold af Niacinamid
➜ Vedvarende fugt og beskyttelse af huden
➜ Påføres morgen og aften

Vis mere
Vis mindre
Andre har også købt
Om Lookbeautiful.dk

Forurening og urenheder er dagligt noget, vi udsætter vores hud for. Netop derfor bør pleje af huden være en daglig rutine både morgen og aften. Hos lookbeautiful.dk sætter vi fokus på markedets bedste hudpleje - blandt andet indenfor anti-age-produkter til den bevidste kvinde der ved, at man kan fremme sin skønhed og komme til at se yngre og sundere ud med den rette hudpleje. Vi har et stort sortiment af skintonic, rensegel, toner, conditioner, ansigtscremer, natcremer, fugtpleje, booster, serum, anti-aging, exfoliering og ansigtsmasker samt produkter mod uren hud/pigmentpletter og meget mere. Vi er altid på jagt efter nye leverandører og nye spændende produkter, så vi kan hjælpe dig med at blive en endnu smukkere udgave af dig selv. Hos lookbeautiful.dk kan du altid finde produkter til gode priser på hudpleje.

Kundeservice

Har du spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon!

Lookbeautiful.dk  •  Lilleåvej 16  •  7500 Holstebro  •  +45 29808144  •  info@Lookbeautiful.dk