V.I.T.A. A 24 hour cream 50 ml. -pHformula

V.I.T.A. A 24 hour cream 50 ml. -pHformula

Før DKK 729,00
DKK 699,00
Spar DKK 30,00
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
   På lager
Antal
Varenummer: pH008
V.I.T.A. A 24 hour cream indeholder ren retinol og skal bruges / anbefales som et avanceret behandlings produkt til en ældet hud. Retinol hjælper med at stimulere celle regenerationen for at mindske forekomsten af fine linjer, rynker og aldersbetingede pletter. Retinol er også effektiv til at korrigere skjoldet hud, som ofte ses med en problematisk hud.
24 timers komplekset i recepten består af en blanding at naturlige og fugtgivende faktorer, der arbejder i synergi for at assistere med vedvarende fugt og beskyttelse af huden.

Fakta og fordele ved pHformula V.I.T.A. A 24 hour cream:
➜ Efter grundig rens fordeles en lille mængde i ansigtet og
    masseres ind med runde opadgående bevægelser.
➜ Mindsker forekomsten af fine linier, rynker, alderspletter og uens hudfarve
➜ Påføres om aftenen efter rensning af huden
➜ Sensitiv hud skal tilvænnes produktet. Start derfor med at bruge cremen
    hver tredje aften i en uge, derefter hver anden aften i en uge og herefter
    hver aften.
➜ BEMÆRK: Produktet indeholder aktiver, der øger huden sensitivitet
     over for solen. Bruges derfor kun om aftenen.

Vis mere
Vis mindre
Andre har også købt
Om Lookbeautiful.dk

Forurening og urenheder er dagligt noget, vi udsætter vores hud for. Netop derfor bør pleje af huden være en daglig rutine både morgen og aften. Hos lookbeautiful.dk sætter vi fokus på markedets bedste hudpleje - blandt andet indenfor anti-age-produkter til den bevidste kvinde der ved, at man kan fremme sin skønhed og komme til at se yngre og sundere ud med den rette hudpleje. Vi har et stort sortiment af skintonic, rensegel, toner, conditioner, ansigtscremer, natcremer, fugtpleje, booster, serum, anti-aging, exfoliering og ansigtsmasker samt produkter mod uren hud/pigmentpletter og meget mere. Vi er altid på jagt efter nye leverandører og nye spændende produkter, så vi kan hjælpe dig med at blive en endnu smukkere udgave af dig selv. Hos lookbeautiful.dk kan du altid finde produkter til gode priser på hudpleje.

Kundeservice

Har du spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon!

Lookbeautiful.dk  •  Lilleåvej 16  •  7500 Holstebro  •  +45 29808144  •  info@Lookbeautiful.dk