Tri-Active Exfoliant 50 ml. - iS CLINICAL

Tri-Active Exfoliant 50 ml. - iS CLINICAL

Før DKK 620,00
DKK 549,00
Spar DKK 71,00
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
   På lager
Antal
Varenummer: iSC 27
Tri-Active Exfoliant byder på en kontrolleret eksfoliering af huden, der giver øjeblikkelig fornyet hud, der er frisk med fornyet udstråling og glød. Tri-Active Exfoliant passer alle hudtyper fra fedtet til tør hud. Den lysegrønne creme stimulerer blodcirkulationen, og huden kan føles varm under og kort tid efter brug. Tri-Active Exfoliant kombinerer perfekt fysisk og biokemisk eksfoliering. Denne selvstændige selvvarmende behandling hjælper dramatisk med at udglatte, blødgøre og lysne huden.

Sådan anvendes iS CLINICAL Tri-Active Exfoliant:
➜ Påføres efter rens
➜ Masseres ind i huden med lunkent vand.
➜ Lad hvile et par minutter og masser igen.
➜ Varmen fra vand og massagen aktiverer eksfolieringen
➜ Skyl grundigt med vand

Fordele ved produktet:
➜ Udglatter og blødgør straks hudens struktur
➜ Mindske porerne
➜ Sikker og effektiv eksfoliering af huden
➜ Stimulerer kollagendannelsen
Vis mere
Vis mindre
Om Lookbeautiful.dk

Forurening og urenheder er dagligt noget, vi udsætter vores hud for. Netop derfor bør pleje af huden være en daglig rutine både morgen og aften. Hos lookbeautiful.dk sætter vi fokus på markedets bedste hudpleje - blandt andet indenfor anti-age-produkter til den bevidste kvinde der ved, at man kan fremme sin skønhed og komme til at se yngre og sundere ud med den rette hudpleje. Vi har et stort sortiment af skintonic, rensegel, toner, conditioner, ansigtscremer, natcremer, fugtpleje, booster, serum, anti-aging, exfoliering og ansigtsmasker samt produkter mod uren hud/pigmentpletter og meget mere. Vi er altid på jagt efter nye leverandører og nye spændende produkter, så vi kan hjælpe dig med at blive en endnu smukkere udgave af dig selv. Hos lookbeautiful.dk kan du altid finde produkter til gode priser på hudpleje.

Kundeservice

Har du spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon!

Lookbeautiful.dk  •  Lilleåvej 16  •  7500 Holstebro  •  +45 29808144  •  info@Lookbeautiful.dk