Total Eye Care Spf15 15 ml - Dermalogica

Total Eye Care Spf15 15 ml - Dermalogica

Før DKK 395,00
DKK 296,25
Spar DKK 98,75
Tilbuddet gælder så længe lager haves, dog senest 30-04-2020.
   Ikke på lager
Varenummer: D044
ØJENCREME MED SOLBESKYTTELSE - SPF15
Dermalogica Total Eye Care SPF15 er en øjencreme med en hel unik formel, der beskytter det sarte øjenområde imod solens stråler med solfaktor 15. Desuden reducerer den mørke rander og fine linier i øjenområdet og reparerer huden og gør den stærk.
Total Eye Care SPF15 er beriget med titanoxid - et aktivt solfilter, der giver huden optimal UVA- og UVB-beskyttelse. Derudover indeholder cremen naturlige ekstrakter, der hjælper med at opstramme huden samt mindske hævelser, mørke rander og fine linjer. Fri for kunstig farve, parfume og parabener.

Sådan benytter du Dermalogica Total Eye Care Spf15:
Rens huden grundigt og anvend din foretrukne toner. Påfør derefter en lille mængde Total Eye Care SPF15 på huden omkring øjnene om morgenen.

Fordele ved Dermalogica Total Eye Care Spf15:
➜ Beskyttende øjencreme
➜ Med solfaktor 15
➜ Mindsker mørke rander
➜ Modvirker fine linjer
➜ Fri for parabener
Vis mere
Vis mindre
Andre har også købt
Om Lookbeautiful.dk

Forurening og urenheder er dagligt noget, vi udsætter vores hud for. Netop derfor bør pleje af huden være en daglig rutine både morgen og aften. Hos lookbeautiful.dk sætter vi fokus på markedets bedste hudpleje - blandt andet indenfor anti-age-produkter til den bevidste kvinde der ved, at man kan fremme sin skønhed og komme til at se yngre og sundere ud med den rette hudpleje. Vi har et stort sortiment af skintonic, rensegel, toner, conditioner, ansigtscremer, natcremer, fugtpleje, booster, serum, anti-aging, exfoliering og ansigtsmasker samt produkter mod uren hud/pigmentpletter og meget mere. Vi er altid på jagt efter nye leverandører og nye spændende produkter, så vi kan hjælpe dig med at blive en endnu smukkere udgave af dig selv. Hos lookbeautiful.dk kan du altid finde produkter til gode priser på hudpleje.

Kundeservice

Har du spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon!

Lookbeautiful.dk  •  Lilleåvej 16  •  7500 Holstebro  •  +45 29808144  •  info@Lookbeautiful.dk