Toilettaske med indhold

Toilettaske med indhold

Før DKK 1.323,00
DKK 847,00
Spar DKK 476,00
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
   På lager
Antal
Varenummer: 20181
Lækker og praktisk toilettaske fra Nimue med hængekrog, så indholdet er overskueligt og nemt at komme til. Indholder skønne anti-ageing produkter til dig, der vil holde huden ung, smuk og smidig.
Køb dette vidunderlige sæt og spar mange penge.

Toilettasken indeholder:
➜ Nimue Super Hydrating Serum 30 ml.
➜ Nimue Anti-ageing Leave on Mask 60 ml.
➜ Nimue Hydro Lip Therapy
Vis mere
Vis mindre
Om Lookbeautiful.dk

Forurening og urenheder er dagligt noget vi udsætter vores hud for.  Netop derfor bør pleje af huden være en daglig rutine både morgen og aften. Hos lookbeautiful.dk sætter vi fokus på markedets bedste hudpleje - blandt andet indenfor anti-age produkter til den bevidste kvinde der ved, at man kan fremme sin skønhed, komme til at se yngre og sundere ud, med den rette hudpleje. Vi har et stort sortiment af skintonic, rensegel, toner, conditioner, ansigtscremer, natcremer, fugtpleje, booster, serum, anti-aging, exfoliering og ansigtsmasker samt produkter mod uren hud / pigmentpletter og meget mere. Vi er altid på jagt efter nye leverandører og nye spændende produkter, så vi kan hjælpe dig med at blive en endnu smukkere udgave af dig selv. Hos lookbeautiful.dk kan du altid finde produkter til gode priser på hudpleje, kosmetik og parfume.

Kundeservice

Har du spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon!

Lookbeautiful.dk  •  Lilleåvej 16  •  7500 Holstebro  •  +45 29808144  •  info@Lookbeautiful.dk