Super Serum Advance+ 15 ml. iS CLINICAL

Super Serum Advance+ 15 ml. iS CLINICAL

Før DKK 895,00
DKK 810,00
Spar DKK 85,00
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
   På lager
Antal
Varenummer: iSC 17
Super Serum Advance+ er en videnskabelig bevist anti-age serum, der har helt uovertrufne egenskaber til blandt andet bekæmpelse af fine linier og rynker.
Denner serum er også fortrinlig til hud med pigmentpletter, da den sikkert og effektivt lysner huden. Desuden har den god effekt på arvæv og fine strækmærker.

Sådan anvendes iS CLINICAL Super Serum Advance+:
➜ Påføres efter rens og inden dag/natcreme
➜ Påføres gerne to gange dagligt for optimalt resultat

Fordele ved produktet:
➜ Klinisk bevist
➜ Reducerer linier og rynker
➜ Øger collagenproduktionen
➜ Korrigerer hud med pigmentpletter
➜ Giver mere ensartet hud
➜ Positiv effekt på arvæv og fine strækmærker
Vis mere
Vis mindre
Om Lookbeautiful.dk

Forurening og urenheder er dagligt noget, vi udsætter vores hud for. Netop derfor bør pleje af huden være en daglig rutine både morgen og aften. Hos lookbeautiful.dk sætter vi fokus på markedets bedste hudpleje - blandt andet indenfor anti-age-produkter til den bevidste kvinde der ved, at man kan fremme sin skønhed og komme til at se yngre og sundere ud med den rette hudpleje. Vi har et stort sortiment af skintonic, rensegel, toner, conditioner, ansigtscremer, natcremer, fugtpleje, booster, serum, anti-aging, exfoliering og ansigtsmasker samt produkter mod uren hud/pigmentpletter og meget mere. Vi er altid på jagt efter nye leverandører og nye spændende produkter, så vi kan hjælpe dig med at blive en endnu smukkere udgave af dig selv. Hos lookbeautiful.dk kan du altid finde produkter til gode priser på hudpleje.

Kundeservice

Har du spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon!

Lookbeautiful.dk  •  Lilleåvej 16  •  7500 Holstebro  •  +45 29808144  •  info@Lookbeautiful.dk