Super Sensitive Shield Spf30 50 ml - Dermalogica

Super Sensitive Shield Spf30 50 ml - Dermalogica

Før DKK 410,00
DKK 307,50
Spar DKK 102,50
Tilbuddet gælder så længe lager haves, dog senest 30-04-2020.
   På lager
Antal
Varenummer: D056
SOLBESKYTTENDE ANSIGTSCREME
Super Sensitive Shield SPF30 fra Dermalogica UltraCalming er en beskyttende ansigtscreme, der modvirker solens skadelige stråler med solfaktor 30. Cremen tilfører optimal fugt og pleje til huden og har en lindrende effekt på irritation. Super Sensitive Shield er velegnet til selv den mest sarte hud.

Super Sensitive Shield SPF30 er beriget med ekstrakter fra lakrids og grøn te, der reducerer rødme og inflammation i huden. Derudover indeholder cremen C- og E-vitaminer, der beskytter imod miljømæssige påvirkninger. Cremen er desuden fri for kunstig farve, parfume og parabener.

Oplever du ofte rødme og inflammation i din hud, er Super Sensitive Shield SPF30 fra Dermalogica UltraCalming det perfekte valg for dig. Den milde ansigtscreme reducerer øjeblikkelig ubehag, så din hud kommer tilbage i sund balance.

Sådan benytter du Dermalogica Super Sensitive Shield Spf30:
Afrens huden med dit anbefalede Dermalogica renseprodukt, og anvend din foretrukne skintonic. Påfør derefter Super Sensitive Shield SPF30 på huden i ansigtet og på halsen med lette opadgående strøg. Cremen anvendes om morgenen - helst 30 minutter før ophold i solen.

Fordele ved Dermalogica Super Sensitive Shield Spf30:
➜ Beskyttende creme
➜ Med solfaktor 30
➜ Lindrer hudirritation
➜ Beroligende effekt
➜ Fri for parabener
Vis mere
Vis mindre
Om Lookbeautiful.dk

Forurening og urenheder er dagligt noget, vi udsætter vores hud for. Netop derfor bør pleje af huden være en daglig rutine både morgen og aften. Hos lookbeautiful.dk sætter vi fokus på markedets bedste hudpleje - blandt andet indenfor anti-age-produkter til den bevidste kvinde der ved, at man kan fremme sin skønhed og komme til at se yngre og sundere ud med den rette hudpleje. Vi har et stort sortiment af skintonic, rensegel, toner, conditioner, ansigtscremer, natcremer, fugtpleje, booster, serum, anti-aging, exfoliering og ansigtsmasker samt produkter mod uren hud/pigmentpletter og meget mere. Vi er altid på jagt efter nye leverandører og nye spændende produkter, så vi kan hjælpe dig med at blive en endnu smukkere udgave af dig selv. Hos lookbeautiful.dk kan du altid finde produkter til gode priser på hudpleje.

Kundeservice

Har du spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon!

Lookbeautiful.dk  •  Lilleåvej 16  •  7500 Holstebro  •  +45 29808144  •  info@Lookbeautiful.dk