Super Rich Repair 50 ml - Age Smart - Dermalogica

Super Rich Repair 50 ml - Age Smart - Dermalogica

Før DKK 660,00
DKK 495,00
Spar DKK 165,00
Tilbuddet gælder så længe lager haves, dog senest 30-04-2020.
   Ikke på lager
Varenummer: D060
KONCENTRERET FUGT TIL ANSIGTET
Super Rich Repair fra Dermalogica AGE smart er en intens og fed ansigtscreme, der reparerer skader samt bekæmper tør hud. Cremen virker lindrende på huden samt virker som en beskyttende salve imod ekstremt kolde og tørre omgivelser. Super Rich Repair er særlig velegnet til moden hud eller hud, der viser tegn på for tidlig ældning.

Super Rich Repair er beriget med aktive ingredienser, der behandler inflammation i huden. Ekstrakt af soja beskytter huden samt stimulerer kollagendannelsen, imens havrekerner virker beroligende og lindrende. Cremen er desuden fri for kunstig farve, parfume og parabener.

Trænger din hud til et intenst boost af fugt og pleje, er Super Rich Repair fra Dermalogica AGE smart det perfekte valg for dig. Den rige creme sørger for, at din tørre hud genoprettes samt efterlades med en silkeblød og velplejet finish.

Sådan benytter du Dermalogica Super Rich Repair:
Afrens huden med dit anbefalede Dermalogica renseprodukt, og anvend din foretrukne skintonic. Påfør derefter Super Rich Repair på huden i ansigtet og på halsen med lette opadgående strøg. Cremen kan anvendes morgen og aften.

Fordele ved Dermalogica Super Rich Repair:
➜ Intens ansigtscreme
➜ Reparerer skader
➜ Beskyttende
➜ God til moden hud
➜ Fri for parabener
Vis mere
Vis mindre
Andre har også købt
Darnier Bodylotion 200 ml
Darnier Bodylotion 200 ml Før DKK 149,00
DKK 69,00
Info/køb
Om Lookbeautiful.dk

Forurening og urenheder er dagligt noget, vi udsætter vores hud for. Netop derfor bør pleje af huden være en daglig rutine både morgen og aften. Hos lookbeautiful.dk sætter vi fokus på markedets bedste hudpleje - blandt andet indenfor anti-age-produkter til den bevidste kvinde der ved, at man kan fremme sin skønhed og komme til at se yngre og sundere ud med den rette hudpleje. Vi har et stort sortiment af skintonic, rensegel, toner, conditioner, ansigtscremer, natcremer, fugtpleje, booster, serum, anti-aging, exfoliering og ansigtsmasker samt produkter mod uren hud/pigmentpletter og meget mere. Vi er altid på jagt efter nye leverandører og nye spændende produkter, så vi kan hjælpe dig med at blive en endnu smukkere udgave af dig selv. Hos lookbeautiful.dk kan du altid finde produkter til gode priser på hudpleje.

Kundeservice

Har du spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon!

Lookbeautiful.dk  •  Lilleåvej 16  •  7500 Holstebro  •  +45 29808144  •  info@Lookbeautiful.dk