Stay Outside Sunscreen SPF 30 200 ml. - Beauté Pacifique

Stay Outside Sunscreen SPF 30 200 ml. - Beauté Pacifique

Før DKK 239,00
DKK 179,25
Spar DKK 59,75
Tilbuddet gælder så længe lager haves, dog senest 31-05-2020.
   På lager
Antal
Varenummer: B0101101
En helt nyudviklet, fugtgivende og hudvenlig SPF 30 solcreme til hele kroppen.
Det særlige UV-filtersystem i Stay Outside giver både UVA og UVB beskyttelse, mens E Vitamin beskytter mod frie radikaler. Stay Outside forebygger solskoldning og formindsker de solskader, der nedbryder og ælder huden.

Anvendelse:
Fordel STAY OUTSIDE jævnt og i rigelige mængder - brug gerne en hel håndfuld til hele kroppen inden ophold i solen. Lad cremen trænge helt ind, inden du tager tøj på, så du undgår pletter.
Det anbefales at påføre STAY OUTSIDE flere gange dagligt samt efter badning for at bevare den høje beskyttelse. Afslut dagen i solen med STAY COOL After Sun Lotion for at tilføre huden masser af fugt og en dejlig, kølende og afslappende fornemmelse.

Særlige fordele ved Beauté Pacifique Stay Outside Sunscreen SPF 30:
➜ Unik, fugtgivende solcreme
➜ Beskytter mod både UVA og UVB-stråler
➜ Forebygger effektivt solskoldning
➜ Formindsker risikoen for at få solskader
➜ Høj solbeskyttelse (SPF 30)
Vis mere
Vis mindre
Om Lookbeautiful.dk

Forurening og urenheder er dagligt noget, vi udsætter vores hud for. Netop derfor bør pleje af huden være en daglig rutine både morgen og aften. Hos lookbeautiful.dk sætter vi fokus på markedets bedste hudpleje - blandt andet indenfor anti-age-produkter til den bevidste kvinde der ved, at man kan fremme sin skønhed og komme til at se yngre og sundere ud med den rette hudpleje. Vi har et stort sortiment af skintonic, rensegel, toner, conditioner, ansigtscremer, natcremer, fugtpleje, booster, serum, anti-aging, exfoliering og ansigtsmasker samt produkter mod uren hud/pigmentpletter og meget mere. Vi er altid på jagt efter nye leverandører og nye spændende produkter, så vi kan hjælpe dig med at blive en endnu smukkere udgave af dig selv. Hos lookbeautiful.dk kan du altid finde produkter til gode priser på hudpleje.

Kundeservice

Har du spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon!

Lookbeautiful.dk  •  Lilleåvej 16  •  7500 Holstebro  •  +45 29808144  •  info@Lookbeautiful.dk