Stay Cool After Sun Lotion 200 ml. - Beauté Pacifique

Stay Cool After Sun Lotion 200 ml. - Beauté Pacifique

Før DKK 239,00
DKK 179,25
Spar DKK 59,75
Tilbuddet gælder så længe lager haves, dog senest 31-05-2020.
   Ikke på lager
Varenummer: B0101201
After Sun Lotion.
Virker mærkbart både kølende og lindrende på irriteret og solskoldet hud.
Licorice Root indholdet reducerer effektivt rødme, mens Vitamin A bidrager med anti-age effekt. Stay Cool gendanner og bevarer din huds fugtbalance ved at tilføre både vitamin C og E, der sammen med naturlig Squalane, trænger ind i huden og efterlader den blød og smidig.

Anvendelse:
Påfør Sray Cool After Sun Lotion umiddelbart efter solbadning, og når som helst huden føles rød, stresset eller dehydreret.

Særlige fordele ved Beauté Pacifique Stay Cool After Sun Lotion:
➜ Virker kølende og lindrende
➜ Reducerer rødme
➜ Effektiv Anti-Age effekt
➜ Genskaber og opretholder hudens fugtbalance, så huden føles blød og smidig
➜ Virker afskrækkende på myg
Vis mere
Vis mindre
Om Lookbeautiful.dk

Forurening og urenheder er dagligt noget, vi udsætter vores hud for. Netop derfor bør pleje af huden være en daglig rutine både morgen og aften. Hos lookbeautiful.dk sætter vi fokus på markedets bedste hudpleje - blandt andet indenfor anti-age-produkter til den bevidste kvinde der ved, at man kan fremme sin skønhed og komme til at se yngre og sundere ud med den rette hudpleje. Vi har et stort sortiment af skintonic, rensegel, toner, conditioner, ansigtscremer, natcremer, fugtpleje, booster, serum, anti-aging, exfoliering og ansigtsmasker samt produkter mod uren hud/pigmentpletter og meget mere. Vi er altid på jagt efter nye leverandører og nye spændende produkter, så vi kan hjælpe dig med at blive en endnu smukkere udgave af dig selv. Hos lookbeautiful.dk kan du altid finde produkter til gode priser på hudpleje.

Kundeservice

Har du spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon!

Lookbeautiful.dk  •  Lilleåvej 16  •  7500 Holstebro  •  +45 29808144  •  info@Lookbeautiful.dk