Sound Sleep Cocoon 50 ml - Dermalogica

Sound Sleep Cocoon 50 ml - Dermalogica

Før DKK 645,00
DKK 483,75
Spar DKK 161,25
Tilbuddet gælder så længe lager haves, dog senest 30-04-2020.
   På lager
Antal
Varenummer: D052
NATCREME DER BOOSTER HUDEN OG GIVER GLØD OG FUGT
Dermalogica Sound Sleep Cocoon Night Gel-Cream er en yderst fugtgivende natcreme, der hjælper huden med at regenerere sig selv i løbet af natten. Natcremen booster huden med fugt og næring, så den fremstår spændstig og fyldt med glød næste morgen.  Yderligere er cremen beriget med ingredienser, der reducerer træthedstegn som for eksempel manglende spændstighed, elasticitet, slap og rynket hud. Indholdet af lavendelolie fremmer en god, rolig og dyb søvn.
Indeholder ikke parabener.

Sådan benytter du Dermalogica Sound Sleep Cocoon:
Brug ca. 1-2 pump Dermalogica Sound Sleep Concoon Night Gel-Cream efter grundig rensning. Massér cremen ind med cirklende og opadgående bevægelser.

Fordele ved Dermalogica Sound Sleep Cocoon:
➜ Fugtgivende natcreme
➜ Transformerer huden
➜ Reducerer træthedstegn
➜ Tilfører intens fugt
➜ Fri for parabener
➜ Sikrer rolig nattesøvn
Vis mere
Vis mindre
Om Lookbeautiful.dk

Forurening og urenheder er dagligt noget, vi udsætter vores hud for. Netop derfor bør pleje af huden være en daglig rutine både morgen og aften. Hos lookbeautiful.dk sætter vi fokus på markedets bedste hudpleje - blandt andet indenfor anti-age-produkter til den bevidste kvinde der ved, at man kan fremme sin skønhed og komme til at se yngre og sundere ud med den rette hudpleje. Vi har et stort sortiment af skintonic, rensegel, toner, conditioner, ansigtscremer, natcremer, fugtpleje, booster, serum, anti-aging, exfoliering og ansigtsmasker samt produkter mod uren hud/pigmentpletter og meget mere. Vi er altid på jagt efter nye leverandører og nye spændende produkter, så vi kan hjælpe dig med at blive en endnu smukkere udgave af dig selv. Hos lookbeautiful.dk kan du altid finde produkter til gode priser på hudpleje.

Kundeservice

Har du spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon!

Lookbeautiful.dk  •  Lilleåvej 16  •  7500 Holstebro  •  +45 29808144  •  info@Lookbeautiful.dk