SOS Repair Cream 50 ml - pHformula

SOS Repair Cream 50 ml - pHformula

Før DKK 359,00
DKK 329,00
Spar DKK 30,00
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
   Ikke på lager
Varenummer: pH0018
pH formula SOS Repair Cream er en ultra rig reparerende cream som bidrager til at beskytte huden mod fugtighedstab og giver giver rigelige mængder af  fugtighed og komfort til en ekstremt tør og sensitiv hud.

Fakta og fordele ved pHformula SOS Repair Cream:
➜ Yderst fugtgivende
➜ Påføres morgen og aften samt efter behov
➜ Velegnet til alle hudtyper

Vis mere
Vis mindre
Om Lookbeautiful.dk

Forurening og urenheder er dagligt noget, vi udsætter vores hud for. Netop derfor bør pleje af huden være en daglig rutine både morgen og aften. Hos lookbeautiful.dk sætter vi fokus på markedets bedste hudpleje - blandt andet indenfor anti-age-produkter til den bevidste kvinde der ved, at man kan fremme sin skønhed og komme til at se yngre og sundere ud med den rette hudpleje. Vi har et stort sortiment af skintonic, rensegel, toner, conditioner, ansigtscremer, natcremer, fugtpleje, booster, serum, anti-aging, exfoliering og ansigtsmasker samt produkter mod uren hud/pigmentpletter og meget mere. Vi er altid på jagt efter nye leverandører og nye spændende produkter, så vi kan hjælpe dig med at blive en endnu smukkere udgave af dig selv. Hos lookbeautiful.dk kan du altid finde produkter til gode priser på hudpleje.

Kundeservice

Har du spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon!

Lookbeautiful.dk  •  Lilleåvej 16  •  7500 Holstebro  •  +45 29808144  •  info@Lookbeautiful.dk