Soothing Eye Make-up Remover 118 ml - Dermalogica

Soothing Eye Make-up Remover 118 ml - Dermalogica

Før DKK 290,00
DKK 217,50
Spar DKK 72,50
Tilbuddet gælder så længe lager haves, dog senest 30-04-2020.
   På lager
Antal
Varenummer: D048
SUPER MILD MAKEUPFJERNER
Soothing Eye Make-Up Remover fra Dermalogica er en mild makeupfjerner, der er specielt udviklet til at opløse alle former for øjenmakeup. Makeupfjerneren irriterer ikke huden eller efterlader en fedtet overflade. Soothing Eye Make-Up Remover er desuden ideel til brugere af kontaktlinser samt vippeserum.

Soothing Eye Make-Up Remover er beriget med silkeaminosyrer, der styrker vipperne samt har en plejende virkning på det sarte øjenområde. Derudover indeholder makeupfjerneren citrussyre, der opretholder en naturlig pH-balance. Makeupfjerneren er desuden fri for kunstig farve, olie og parfume.

Ønsker du at kunne fjerne din makeup uden at irritere det sarte øjenområde, er Soothing Eye Make-Up Remover fra Dermalogica det perfekte valg for dig. Den skånsomme makeupfjerner sørger for, at din hud plejes, imens din makeup fjernes, så den efterlades sund og næret.

Sådan benytter du Dermalogica Soothing Eye Make-up Remover:
Påfør en passende mængde Dermalogica Eye Make-Up Remover på en fugtet vatrondel. Fjern din makeup ved blidt at massere området, hvorefter der skylles med lunkent vand. Vi anbefaler, at du afslutter med din foretrukne Dermalogica dags- og øjencreme.

Fordele ved Dermalogica Soothing Eye Make-up Remover:
➜ Mild makeupfjerner
➜ Virker ikke irriterende
➜ God til sart/følsom hud
➜ Styrker vipperne
➜ Oliefri
Vis mere
Vis mindre
Om Lookbeautiful.dk

Forurening og urenheder er dagligt noget, vi udsætter vores hud for. Netop derfor bør pleje af huden være en daglig rutine både morgen og aften. Hos lookbeautiful.dk sætter vi fokus på markedets bedste hudpleje - blandt andet indenfor anti-age-produkter til den bevidste kvinde der ved, at man kan fremme sin skønhed og komme til at se yngre og sundere ud med den rette hudpleje. Vi har et stort sortiment af skintonic, rensegel, toner, conditioner, ansigtscremer, natcremer, fugtpleje, booster, serum, anti-aging, exfoliering og ansigtsmasker samt produkter mod uren hud/pigmentpletter og meget mere. Vi er altid på jagt efter nye leverandører og nye spændende produkter, så vi kan hjælpe dig med at blive en endnu smukkere udgave af dig selv. Hos lookbeautiful.dk kan du altid finde produkter til gode priser på hudpleje.

Kundeservice

Har du spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon!

Lookbeautiful.dk  •  Lilleåvej 16  •  7500 Holstebro  •  +45 29808144  •  info@Lookbeautiful.dk