Softly Exfoliating Body Scrub 200 ml. - Beauté Pacifique

Softly Exfoliating Body Scrub 200 ml. - Beauté Pacifique

Før DKK 249,00
DKK 186,75
Spar DKK 62,25
Tilbuddet gælder så længe lager haves, dog senest 31-05-2020.
   Ikke på lager
Varenummer: B0400101
Skånsom body scrub.
Exfolierer blidt og fugter ved hjælp af runde perler. Påføres fugtig hud og der masseres i cirkulære bevægelser - perlerne vil løsne døde hudceller på overfladen.
Fugter og blødgør huden som en bodylotion. Huden efterlades med en frisk og smuk glød. Påfør derefter Beauté Pacifique’s Body Lotion

Særlige fordele ved Beauté Pacifique Softly Exfoliating Body Scrub:
➜ Skrubber med runde perler, der ikke irriterer huden mekanisk
➜ Skrubber uden ætsende kemisk peeling
➜ Skrubber og fugter i et og samme produkt
➜ Indeholder Lakridsekstrakt, der modvirker hudirritation
Vis mere
Vis mindre
Om Lookbeautiful.dk

Forurening og urenheder er dagligt noget, vi udsætter vores hud for. Netop derfor bør pleje af huden være en daglig rutine både morgen og aften. Hos lookbeautiful.dk sætter vi fokus på markedets bedste hudpleje - blandt andet indenfor anti-age-produkter til den bevidste kvinde der ved, at man kan fremme sin skønhed og komme til at se yngre og sundere ud med den rette hudpleje. Vi har et stort sortiment af skintonic, rensegel, toner, conditioner, ansigtscremer, natcremer, fugtpleje, booster, serum, anti-aging, exfoliering og ansigtsmasker samt produkter mod uren hud/pigmentpletter og meget mere. Vi er altid på jagt efter nye leverandører og nye spændende produkter, så vi kan hjælpe dig med at blive en endnu smukkere udgave af dig selv. Hos lookbeautiful.dk kan du altid finde produkter til gode priser på hudpleje.

Kundeservice

Har du spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon!

Lookbeautiful.dk  •  Lilleåvej 16  •  7500 Holstebro  •  +45 29808144  •  info@Lookbeautiful.dk