SkinRise Bionic Tonic 36 pads - Exuviance

SkinRise Bionic Tonic 36 pads - Exuviance

Før DKK 349,00
DKK 261,75
Spar DKK 87,25
Tilbuddet gælder så længe lager haves, dog senest 31-03-2020.
   Ikke på lager
Varenummer: EX054
Har du brug for at hydrere og opkvikke din hud, så er dette produkt lige noget for dig. Efterlader huden strålende med en glat overflade. Virker beskyttende mod frie radikaler.
Virker fornyende og ekstra fugtgivende på huden. Indeholder polydroxidsyror (PHA-syrer) og marine botaniske ekstrakter, som blødgører og fugter.
Stimulerer huden og beskytter mod frie radikaler og andre miljømæssige påvirkninger.
Genopliver og puster nyt liv til din hud. Efterlader huden glat og lækker.
Et perfekt boost til din hud om morgenen.

Sådan bruger du Exuviance SkinRise Bionic Tonic 36 pads:
➜ Fordel produktet på den afrensede hud
➜ Massér ind i ansigtet og anvend derefter din foretrukne creme.

Aktive ingredienser:
➜ Gluconolakton (PHA)
➜ Llaktobionisk syre (Bionic PHA),
➜ Eukalyptus
➜ Pebermynte
Vis mere
Vis mindre
Om Lookbeautiful.dk

Forurening og urenheder er dagligt noget, vi udsætter vores hud for. Netop derfor bør pleje af huden være en daglig rutine både morgen og aften. Hos lookbeautiful.dk sætter vi fokus på markedets bedste hudpleje - blandt andet indenfor anti-age-produkter til den bevidste kvinde der ved, at man kan fremme sin skønhed og komme til at se yngre og sundere ud med den rette hudpleje. Vi har et stort sortiment af skintonic, rensegel, toner, conditioner, ansigtscremer, natcremer, fugtpleje, booster, serum, anti-aging, exfoliering og ansigtsmasker samt produkter mod uren hud/pigmentpletter og meget mere. Vi er altid på jagt efter nye leverandører og nye spændende produkter, så vi kan hjælpe dig med at blive en endnu smukkere udgave af dig selv. Hos lookbeautiful.dk kan du altid finde produkter til gode priser på hudpleje.

Kundeservice

Har du spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon!

Lookbeautiful.dk  •  Lilleåvej 16  •  7500 Holstebro  •  +45 29808144  •  info@Lookbeautiful.dk