Skin Soothing Hydrating Lotion 60 ml. - Clear Start - Dermalogica

Skin Soothing Hydrating Lotion 60 ml. - Clear Start - Dermalogica

Før DKK 180,00
DKK 135,00
Spar DKK 45,00
Tilbuddet gælder så længe lager haves, dog senest 30-04-2020.
   På lager
Antal
Varenummer: D082
FUGTGIVENDE ANSIGTSCREME
Skin Smoothing Hydrating Lotion fra Dermalogica Clear Start er en nærende ansigtscreme, der tilfører masser af fugt til huden. Cremen skaber en sund balance samt genopretter tørre områder. Hudens olieproduktion stabiliseres, så udbrud modvirkes. Clear Start er særlig velegnet til ung hud med tendens til akneudbrud.

Skin Smoothing Hydrating Lotion er beriget med hyaluronsyre, der giver øjeblikkelig lindring til huden. Derudover indeholder cremen ekstrakt fra økologiske sukkerrør, der virker nærende og blødgørende. Ingefær- og grapefrugt-ekstrakt beskytter og beroliger huden samt reducerer rødme og inflammation. Ansigtscremen er desuden fri for kunstig farve, parfume, mineralolie og parabener.

Trænger din hud til et boost af fugt og pleje, er Skin Smoothing Hydrating Lotion fra Dermalogica Clear Start det perfekte valg for dig. Den nærende ansigtscreme sikrer dig pæn og balanceret hud med en velplejet finish.

Sådan benytter du Dermalogica Skin Soothing Hydrating Lotion:
Afrens huden med dit anbefalede Dermalogica renseprodukt, og anvend din foretrukne toner. Påfør derefter en passende mængde Dermalogica Skin Smoothing Hydrating Lotion på huden i ansigtet og på halsen. Undgå øjenområdet. Vi anbefaler, at du anvender cremen morgen og aften for et optimalt resultat.

Fordele ved Dermalogica Skin Soothing Hydrating Lotion:
➜ Fugtgivende ansigtscreme
➜ Specifikt til teenagere
➜ Modvirker urenheder
➜ Genopretter fugtbalancen
➜ Stabiliserer olieproduktionen
➜ Fri for parabener
Vis mere
Vis mindre
Om Lookbeautiful.dk

Forurening og urenheder er dagligt noget, vi udsætter vores hud for. Netop derfor bør pleje af huden være en daglig rutine både morgen og aften. Hos lookbeautiful.dk sætter vi fokus på markedets bedste hudpleje - blandt andet indenfor anti-age-produkter til den bevidste kvinde der ved, at man kan fremme sin skønhed og komme til at se yngre og sundere ud med den rette hudpleje. Vi har et stort sortiment af skintonic, rensegel, toner, conditioner, ansigtscremer, natcremer, fugtpleje, booster, serum, anti-aging, exfoliering og ansigtsmasker samt produkter mod uren hud/pigmentpletter og meget mere. Vi er altid på jagt efter nye leverandører og nye spændende produkter, så vi kan hjælpe dig med at blive en endnu smukkere udgave af dig selv. Hos lookbeautiful.dk kan du altid finde produkter til gode priser på hudpleje.

Kundeservice

Har du spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon!

Lookbeautiful.dk  •  Lilleåvej 16  •  7500 Holstebro  •  +45 29808144  •  info@Lookbeautiful.dk