Skin Smoothing Cream 50 ml  - Dermalogica

Skin Smoothing Cream 50 ml - Dermalogica

Før DKK 370,00
DKK 277,50
Spar DKK 92,50
Tilbuddet gælder så længe lager haves, dog senest 30-04-2020.
   På lager
Antal
Varenummer: D050
FUGTGIVENDE ANSIGTSCREME
Skin Smoothing Cream fra Dermalogica er en medium-let creme, der vedligeholder hudens naturlige fugtbalance. Cremen forbedrer effektivt hudens struktur, så den genvinder sin smidighed og fasthed. Skin Smoothing Cream er særlig velegnet til tør og dehydreret hud med tegn på for tidlig ældning.

Skin Smoothing Cream er beriget med en ny teknologi kaldet Active HydraMesh Technology, der går ind og reducerer fugttab og opretholder hudens naturlige fugtbalance i op til 48 timer. Derudover går den fugtgivende ansigtscreme ind og beskytter huden mod miljømæssige belastninger. Cremen er desuden fri for kunstig farve, parfume og parabener.

Trænger din tørre hud til ekstra fugt og pleje, er Skin Smoothing Cream fra Dermalogica det perfekte valg for dig. Den lette ansigtscreme trænger dybt ind i din hud, hvor den tilfører den nødvendige næring for et velplejet look.

Sådan benytter du Dermalogica Skin Smoothing Cream:
Afrens huden med dit anbefalede Dermalogica renseprodukt, og anvend din anbefalede toner. Påfør derefter Skin Smoothing Cream på fugtig hud i ansigtet og på halsen med lette opadgående strøg. Ansigtscremen kan anvendes både morgen og aften.

Fordele ved Dermalogica Skin Smoothing Cream:
➜ Fugtgivende creme
➜ Udglattende virkning
➜ Særlig god til tør hud
➜ Kan bruges morgen og aften
➜ Fri for parabener
➜ Giver fugt i op til 48 timer
Vis mere
Vis mindre
Andre har også købt
Om Lookbeautiful.dk

Forurening og urenheder er dagligt noget, vi udsætter vores hud for. Netop derfor bør pleje af huden være en daglig rutine både morgen og aften. Hos lookbeautiful.dk sætter vi fokus på markedets bedste hudpleje - blandt andet indenfor anti-age-produkter til den bevidste kvinde der ved, at man kan fremme sin skønhed og komme til at se yngre og sundere ud med den rette hudpleje. Vi har et stort sortiment af skintonic, rensegel, toner, conditioner, ansigtscremer, natcremer, fugtpleje, booster, serum, anti-aging, exfoliering og ansigtsmasker samt produkter mod uren hud/pigmentpletter og meget mere. Vi er altid på jagt efter nye leverandører og nye spændende produkter, så vi kan hjælpe dig med at blive en endnu smukkere udgave af dig selv. Hos lookbeautiful.dk kan du altid finde produkter til gode priser på hudpleje.

Kundeservice

Har du spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon!

Lookbeautiful.dk  •  Lilleåvej 16  •  7500 Holstebro  •  +45 29808144  •  info@Lookbeautiful.dk