Skin Refining Masque 75 ml. - Dermalogica

Skin Refining Masque 75 ml. - Dermalogica

Før DKK 370,00
DKK 277,50
Spar DKK 92,50
Tilbuddet gælder så længe lager haves, dog senest 30-04-2020.
   På lager
Antal
Varenummer: D072
DYBDERENSENDE LERMASKE
Skin Refining Masque fra Dermalogica er en dybdevirkende ansigtsmaske, der effektivt renser huden samt absorberer overskydende olier. Lermasken sammentrækker porerne, så hudens struktur forbedres og forfines. Skin Refining Masque er særlig velegnet til fedtet hud.

Skin Refining Masque er beriget med naturlige ler-arter, der renser porerne fri for snavs og fedt. Derudover indeholder ansigtsmasken en blanding af planteekstrakter, der lindrer inflammation samt virker genopfriskende på træt hud. Masken er desuden fri for kunstig farve, parfume og parabener.

Trænger din hud til en grundig afrensning, er Skin Refining Masque fra Dermalogica din ultimative løsning. Den virkningsfulde lermaske sørger for, at din hud renses i dybden, så den efterlades med fornyet vitalitet og glød.

Sådan benytter du Dermalogica Skin Refining Masque:
Afrens huden med dit anbefalede Dermalogica renseprodukt. Påfør derefter et tyndt lag Skin Refining Masque på huden i ansigtet og på halsen. Undgå øjenområdet. Lad masken virke og stivne i 10 minutter, hvorefter den fjernes med lunkent vand. Vi anbefaler, at masken anvendes 1-2 gange om ugen og efterfølges med en Dermalogica ansigtscreme.

Fordele ved Dermalogica Skin Refining Masque:
➜ Effektiv lermaske
➜ Dybderensende
➜ Forfiner hudstrukturen
➜ Renser porerne
➜ Fri for parabener
Vis mere
Vis mindre
Om Lookbeautiful.dk

Forurening og urenheder er dagligt noget, vi udsætter vores hud for. Netop derfor bør pleje af huden være en daglig rutine både morgen og aften. Hos lookbeautiful.dk sætter vi fokus på markedets bedste hudpleje - blandt andet indenfor anti-age-produkter til den bevidste kvinde der ved, at man kan fremme sin skønhed og komme til at se yngre og sundere ud med den rette hudpleje. Vi har et stort sortiment af skintonic, rensegel, toner, conditioner, ansigtscremer, natcremer, fugtpleje, booster, serum, anti-aging, exfoliering og ansigtsmasker samt produkter mod uren hud/pigmentpletter og meget mere. Vi er altid på jagt efter nye leverandører og nye spændende produkter, så vi kan hjælpe dig med at blive en endnu smukkere udgave af dig selv. Hos lookbeautiful.dk kan du altid finde produkter til gode priser på hudpleje.

Kundeservice

Har du spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon!

Lookbeautiful.dk  •  Lilleåvej 16  •  7500 Holstebro  •  +45 29808144  •  info@Lookbeautiful.dk