Skin Hydrating Masque 75 ml. - Dermalogica

Skin Hydrating Masque 75 ml. - Dermalogica

Før DKK 360,00
DKK 270,00
Spar DKK 90,00
Tilbuddet gælder så længe lager haves, dog senest 30-04-2020.
   På lager
Antal
Varenummer: D071
GENOPFRISKENDE GELÉMASKE
Skin Hydrating Masque fra Dermalogica er en plejende ansigtsmaske med gelékonsistens. Ansigtsmasken genopbygger hudens fugtniveau samt forebygger effektivt fremkomsten af fine linjer. Skin Hydrating Masque er velegnet til alle hudtyper.

Skin Hydrating Masque er beriget med hyaluronsyre, der tilfører fugt samt udvisker fine linjer i huden. Tomatkerne-olie genopbygger hudens beskyttende barriere, imens antioxidanter og vitaminer har en udglattende samt blødgørende virkning. Masken er desuden fri for kunstig farve, parfume og parabener.

Trænger din hud til et boost af fugt og pleje, er Skin Hydrating Masque fra Dermalogica det perfekte valg for dig. Den kølende gelémaske vedligeholder hudens naturlige fugtniveau, så den efterlades hydreret, sund og velplejet.

Sådan benytter du Dermalogica Skin Hydrating Masque:
Afrens huden med dit anbefalede Dermalogica renseprodukt. Påfør derefter et jævnt lag Skin Hydrating Masque på huden i hele ansigtet og på halsen. Lad masken virke i 7-10 minutter, hvorefter den fjernes med lunkent vand. Vi anbefaler, at masken anvendes 1-2 gange om ugen og efterfølges med en Dermalogica ansigtscreme.

Fordele ved Dermalogica Skin Hydrating Masque:
➜ Oliefri gelémaske
➜ Genopfriskende
➜ Tilfører fugt og pleje
➜ Forebygger fine linjer
➜ Fri for parabener
Vis mere
Vis mindre
Andre har også købt
Om Lookbeautiful.dk

Forurening og urenheder er dagligt noget, vi udsætter vores hud for. Netop derfor bør pleje af huden være en daglig rutine både morgen og aften. Hos lookbeautiful.dk sætter vi fokus på markedets bedste hudpleje - blandt andet indenfor anti-age-produkter til den bevidste kvinde der ved, at man kan fremme sin skønhed og komme til at se yngre og sundere ud med den rette hudpleje. Vi har et stort sortiment af skintonic, rensegel, toner, conditioner, ansigtscremer, natcremer, fugtpleje, booster, serum, anti-aging, exfoliering og ansigtsmasker samt produkter mod uren hud/pigmentpletter og meget mere. Vi er altid på jagt efter nye leverandører og nye spændende produkter, så vi kan hjælpe dig med at blive en endnu smukkere udgave af dig selv. Hos lookbeautiful.dk kan du altid finde produkter til gode priser på hudpleje.

Kundeservice

Har du spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon!

Lookbeautiful.dk  •  Lilleåvej 16  •  7500 Holstebro  •  +45 29808144  •  info@Lookbeautiful.dk