Sheer Tint Light Spf 20 - 40 ml - Dermalogica

Sheer Tint Light Spf 20 - 40 ml - Dermalogica

Før DKK 405,00
DKK 303,75
Spar DKK 101,25
Tilbuddet gælder så længe lager haves, dog senest 30-04-2020.
   På lager
Antal
Varenummer: D067
LET FARVET DAGCREME
Sheer Tint SPF20 Light fra Dermalogica er en farvet dagcreme, der tilfører et let strejf af farve til huden. Ansigtscremen giver en transparent farve og glød samt beskytter huden imod solens stråler med solfaktor 20. Denne variant er velegnet til en lys hudtone.

Sheer Tint SPF20 Light er beriget med naturlige mineralfarvepigmenter og hyaluronsyre, der ensarter hudfarven samt udglatter fine linjer. Derudover indeholder ansigtscremen perlepulver, der tilfører masser af fugt, imens ekstrakter fra oliven og valnødder beskytter og styrker hudens fornyelse. Dagscremen er desuden fri for kunstig farve, parfume og parabener.

Ønsker du ekstra fugt og glød til din hud, er Sheer Tint SPF20 Light fra Dermalogica din perfekte løsning. Den let farvede dagscreme sikrer, at din hud altid ser sund og velplejet ud med en naturlig smuk glød.

Sådan benytter du Dermalogica Sheer Tint Light Spf 20:
Afrens huden med dit anbefalede Dermalogica renseprodukt, og anvend din foretrukne toner. Påfør derefter Sheer Tint SPF20 Light på huden i ansigtet og på halsen om morgenen.

Fordele ved Dermalogica Sheer Tint Light Spf 20
➜ Let farvet dagscreme
➜ Giver naturlig glød
➜ Med solfaktor 20
➜ God til lys hud
➜ Fri for parabener
Vis mere
Vis mindre
Om Lookbeautiful.dk

Forurening og urenheder er dagligt noget, vi udsætter vores hud for. Netop derfor bør pleje af huden være en daglig rutine både morgen og aften. Hos lookbeautiful.dk sætter vi fokus på markedets bedste hudpleje - blandt andet indenfor anti-age-produkter til den bevidste kvinde der ved, at man kan fremme sin skønhed og komme til at se yngre og sundere ud med den rette hudpleje. Vi har et stort sortiment af skintonic, rensegel, toner, conditioner, ansigtscremer, natcremer, fugtpleje, booster, serum, anti-aging, exfoliering og ansigtsmasker samt produkter mod uren hud/pigmentpletter og meget mere. Vi er altid på jagt efter nye leverandører og nye spændende produkter, så vi kan hjælpe dig med at blive en endnu smukkere udgave af dig selv. Hos lookbeautiful.dk kan du altid finde produkter til gode priser på hudpleje.

Kundeservice

Har du spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon!

Lookbeautiful.dk  •  Lilleåvej 16  •  7500 Holstebro  •  +45 29808144  •  info@Lookbeautiful.dk