SHEALD Recovery Balm 60 gr. - iS CLINICAL

SHEALD Recovery Balm 60 gr. - iS CLINICAL

Før DKK 775,00
DKK 699,00
Spar DKK 76,00
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
   På lager
Antal
Varenummer: iSC 11
Denne effektive balm er en mild og beskyttende creme, der fokuserer på de særlige behov efter en operation. SHEALD Recovery Balm lindrer og fremmer hudens heling, mens den trænger ind i tør hud, og sikrer en sund og dybdegående hydrering. En antibakteriel og parfumefri creme, der frembringer bedre resultater og hjælper med at forebygge ardannelse.

Sådan anvendes iS CLINICAL SHEALD Recovery Balm:
➜ Påføres udsatte/opererede område
➜ Påføres efter behov

Fordele ved produktet:
➜ Reducerer irritation med en antibateriel miljøbarriere
➜ Exfolierer huden - fjerner døde hudceller
➜ Minimerer ardannelse
➜ Blødgør og fugter/hydrer tør og følsom hed
➜ Lindrer kløe og stram hud - forebygger skorpedannelse
➜ Hurtig heling af alle sår
Vis mere
Vis mindre
Andre har også købt
Om Lookbeautiful.dk

Forurening og urenheder er dagligt noget, vi udsætter vores hud for. Netop derfor bør pleje af huden være en daglig rutine både morgen og aften. Hos lookbeautiful.dk sætter vi fokus på markedets bedste hudpleje - blandt andet indenfor anti-age-produkter til den bevidste kvinde der ved, at man kan fremme sin skønhed og komme til at se yngre og sundere ud med den rette hudpleje. Vi har et stort sortiment af skintonic, rensegel, toner, conditioner, ansigtscremer, natcremer, fugtpleje, booster, serum, anti-aging, exfoliering og ansigtsmasker samt produkter mod uren hud/pigmentpletter og meget mere. Vi er altid på jagt efter nye leverandører og nye spændende produkter, så vi kan hjælpe dig med at blive en endnu smukkere udgave af dig selv. Hos lookbeautiful.dk kan du altid finde produkter til gode priser på hudpleje.

Kundeservice

Har du spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon!

Lookbeautiful.dk  •  Lilleåvej 16  •  7500 Holstebro  •  +45 29808144  •  info@Lookbeautiful.dk