Seriously Mild Shower Gel 200 ml. - Beauté Pacifique

Seriously Mild Shower Gel 200 ml. - Beauté Pacifique

Før DKK 169,00
DKK 126,75
Spar DKK 42,25
Tilbuddet gælder så længe lager haves, dog senest 31-05-2020.
   Ikke på lager
Varenummer: B0300101
Ekstra mild badegele.
Denne badegele er sammensat af ingredienser, der renser huden - helt uden at udtørre. Mildere mod huden end rent vand og alligevel effektivt rensende. Kan anvendes på den mest sensible hud. Efterlader huden ren og blød - klar til fugtgivende bodylotion

Særlige fordele ved Beauté Pacifique Seriously Mild Shower Gel:
➜ Usædvanlig mild mod huden - giver mindre irritation end rent vand!
➜ Kan anvendes til sart hud hver dag
➜ Indeholder citrusekstrakt, der giver huden en frisk og oliefri overflade
➜ Udtørrer ikke huden

Vis mere
Vis mindre
Om Lookbeautiful.dk

Forurening og urenheder er dagligt noget, vi udsætter vores hud for. Netop derfor bør pleje af huden være en daglig rutine både morgen og aften. Hos lookbeautiful.dk sætter vi fokus på markedets bedste hudpleje - blandt andet indenfor anti-age-produkter til den bevidste kvinde der ved, at man kan fremme sin skønhed og komme til at se yngre og sundere ud med den rette hudpleje. Vi har et stort sortiment af skintonic, rensegel, toner, conditioner, ansigtscremer, natcremer, fugtpleje, booster, serum, anti-aging, exfoliering og ansigtsmasker samt produkter mod uren hud/pigmentpletter og meget mere. Vi er altid på jagt efter nye leverandører og nye spændende produkter, så vi kan hjælpe dig med at blive en endnu smukkere udgave af dig selv. Hos lookbeautiful.dk kan du altid finde produkter til gode priser på hudpleje.

Kundeservice

Har du spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon!

Lookbeautiful.dk  •  Lilleåvej 16  •  7500 Holstebro  •  +45 29808144  •  info@Lookbeautiful.dk