Sebum Clearing Masque 75 ml. - Medibac Clearing - Dermalogica

Sebum Clearing Masque 75 ml. - Medibac Clearing - Dermalogica

Før DKK 390,00
DKK 292,50
Spar DKK 97,50
Tilbuddet gælder så længe lager haves, dog senest 30-04-2020.
   På lager
Antal
Varenummer: D070
OPFRISKENDE LERMASKE
Sebum Clearing Masque fra Dermalogica MediBac Clearing er en genopfriskende lermaske, der renser huden i dybden. Ansigtsmasken absorberer overskydende olier samt forhindrer fremtidige udbrud. Masken er særlig velegnet til hud med tilbøjelighed til udbrud af akne.

Sebum Clearing Masque er beriget med salicylsyre, der stimulerer den naturlige exfoliering samt renser huden og mindsker aknedannelse. Derudover indeholder masken kaolin- og bentonit-ler, der renser tilstopninger. Ansigtsmasken er desuden fri for kunstig farve, parfume og parabener.

Døjer du med fedtet og uren hud, er Sebum Clearing Masque fra Dermalogica MediBac Clearing det perfekte valg for dig. Lermasken modvirker fedtet hud, så du efterlades med et sundt og velplejet look.

Sådan benytter du Dermalogica Sebum Clearing Masque:
Afrens huden med dit anbefalede Dermalogica renseprodukt, og anvend din foretrukne toner. Påfør derefter Sebum Clearing Masque på huden i ansigtet og på halsen. Undgå øjenområdet. Lad masken sidde i 10 minutter, hvorefter der renses med lunkent vand. Vi anbefaler, at du afslutter med din anbefalede Dermalogica ansigtscreme.

Fordele ved Dermalogica Sebum Clearing Masque:
➜ Genopfriskende lermaske
➜ Hindrer akneudbrud
➜ Modvirker fedtet look
➜ Renser tilstopninger
➜ Fri for parabener
Vis mere
Vis mindre
Om Lookbeautiful.dk

Forurening og urenheder er dagligt noget, vi udsætter vores hud for. Netop derfor bør pleje af huden være en daglig rutine både morgen og aften. Hos lookbeautiful.dk sætter vi fokus på markedets bedste hudpleje - blandt andet indenfor anti-age-produkter til den bevidste kvinde der ved, at man kan fremme sin skønhed og komme til at se yngre og sundere ud med den rette hudpleje. Vi har et stort sortiment af skintonic, rensegel, toner, conditioner, ansigtscremer, natcremer, fugtpleje, booster, serum, anti-aging, exfoliering og ansigtsmasker samt produkter mod uren hud/pigmentpletter og meget mere. Vi er altid på jagt efter nye leverandører og nye spændende produkter, så vi kan hjælpe dig med at blive en endnu smukkere udgave af dig selv. Hos lookbeautiful.dk kan du altid finde produkter til gode priser på hudpleje.

Kundeservice

Har du spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon!

Lookbeautiful.dk  •  Lilleåvej 16  •  7500 Holstebro  •  +45 29808144  •  info@Lookbeautiful.dk