S.O.S. Oil 30 ml. - pHformula

S.O.S. Oil 30 ml. - pHformula

Før DKK 595,00
DKK 545,00
Spar DKK 50,00
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
   På lager
Antal
Varenummer: pH016
S.O.S. Oil er til den meget tørre og sensitive hud. Olien er en rig og helt unik olie, der stimulere hudens egen produktion af collagen, hvilket mindsker de fine linjer, rynker og har en opstrammende effekt.
Denne olien er et must i vinter-halvåret. Den beskytter mod fugttab samt danner en beskyttende barriere mod  hudens negative påvirkning fra vind og vejr.

Fakta og fordele ved pHformula S.O.S. Oil :
➜ Omryst flasken.
➜ Huden renses.
➜ Masser 3-5 dråber ind i hele ansigtet
➜ Påfør herefter ansigtscreme
Vis mere
Vis mindre
Andre har også købt
Om Lookbeautiful.dk

Forurening og urenheder er dagligt noget, vi udsætter vores hud for. Netop derfor bør pleje af huden være en daglig rutine både morgen og aften. Hos lookbeautiful.dk sætter vi fokus på markedets bedste hudpleje - blandt andet indenfor anti-age-produkter til den bevidste kvinde der ved, at man kan fremme sin skønhed og komme til at se yngre og sundere ud med den rette hudpleje. Vi har et stort sortiment af skintonic, rensegel, toner, conditioner, ansigtscremer, natcremer, fugtpleje, booster, serum, anti-aging, exfoliering og ansigtsmasker samt produkter mod uren hud/pigmentpletter og meget mere. Vi er altid på jagt efter nye leverandører og nye spændende produkter, så vi kan hjælpe dig med at blive en endnu smukkere udgave af dig selv. Hos lookbeautiful.dk kan du altid finde produkter til gode priser på hudpleje.

Kundeservice

Har du spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon!

Lookbeautiful.dk  •  Lilleåvej 16  •  7500 Holstebro  •  +45 29808144  •  info@Lookbeautiful.dk