S.O.S. eye rescue 15 ml. - pHformula

S.O.S. eye rescue 15 ml. - pHformula

Før DKK 635,00
DKK 599,00
Spar DKK 36,00
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
   På lager
Antal
Varenummer: pH007
S.O.S. eye rescue er en nærende og helt fantastisk øjencreme, der øjeblikkelig lysner, fugter, detoxer, udglatter og fine linjer, mørke rander og hævelser forsvinder øjeblikkelig. Et unikt peptidekompleks hjælper og styrker hudens elasticitet. Giver glød og fastheden med øjeblikkelig virkning.

Fakta og fordele ved pHformula S.O.S. eye rescue:
➜ Huden lysnes og mørke rander formindskes
➜ Mindsker rynker og kragetæer
➜ Anvendes morgen og aften.

Vis mere
Vis mindre
Andre har også købt
Om Lookbeautiful.dk

Forurening og urenheder er dagligt noget, vi udsætter vores hud for. Netop derfor bør pleje af huden være en daglig rutine både morgen og aften. Hos lookbeautiful.dk sætter vi fokus på markedets bedste hudpleje - blandt andet indenfor anti-age-produkter til den bevidste kvinde der ved, at man kan fremme sin skønhed og komme til at se yngre og sundere ud med den rette hudpleje. Vi har et stort sortiment af skintonic, rensegel, toner, conditioner, ansigtscremer, natcremer, fugtpleje, booster, serum, anti-aging, exfoliering og ansigtsmasker samt produkter mod uren hud/pigmentpletter og meget mere. Vi er altid på jagt efter nye leverandører og nye spændende produkter, så vi kan hjælpe dig med at blive en endnu smukkere udgave af dig selv. Hos lookbeautiful.dk kan du altid finde produkter til gode priser på hudpleje.

Kundeservice

Har du spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon!

Lookbeautiful.dk  •  Lilleåvej 16  •  7500 Holstebro  •  +45 29808144  •  info@Lookbeautiful.dk