Rouge

Rouge

Med en rouge kan du forme dit ansigt og give det et friskt udseende fyldt med glød.
Tips til fine kinder: Smil til dit spejlbillede, og læg rougen på den del af dine kinder, der bliver rund. Læg din pudderrouge på med penslen, der hører til din rouge, eller med en rigtig rougepensel. Du får det bedste resultat, hvis du bruger en rigtig rougepensel. Cremerouge lægger du på med fingerspidserne.  Uanset, om du bruger pudder- eller cremerouge, er det vigtigt, at der ikke er nogen overgange - du skal altså blende grundigt med penslen eller fingrene. Du kan også vælge at lægge din rouge på dine kindben. Koralfarvet og lyserød rouge klæder de fleste. En mørkere og pink farve klæder ligeledes de fleste  - her skal du blot passe ekstra på, at der ingen overgange er.

Om Lookbeautiful.dk

Forurening og urenheder er dagligt noget, vi udsætter vores hud for. Netop derfor bør pleje af huden være en daglig rutine både morgen og aften. Hos lookbeautiful.dk sætter vi fokus på markedets bedste hudpleje - blandt andet indenfor anti-age-produkter til den bevidste kvinde der ved, at man kan fremme sin skønhed og komme til at se yngre og sundere ud med den rette hudpleje. Vi har et stort sortiment af skintonic, rensegel, toner, conditioner, ansigtscremer, natcremer, fugtpleje, booster, serum, anti-aging, exfoliering og ansigtsmasker samt produkter mod uren hud/pigmentpletter og meget mere. Vi er altid på jagt efter nye leverandører og nye spændende produkter, så vi kan hjælpe dig med at blive en endnu smukkere udgave af dig selv. Hos lookbeautiful.dk kan du altid finde produkter til gode priser på hudpleje.

Kundeservice

Har du spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon!

Lookbeautiful.dk  •  Lilleåvej 16  •  7500 Holstebro  •  +45 29808144  •  info@Lookbeautiful.dk