Reparative Moisture Emulsion 50 ml. - iS CLINICAL

Reparative Moisture Emulsion 50 ml. - iS CLINICAL

Før DKK 835,00
DKK 815,00
Spar DKK 20,00
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
   På lager
Antal
Varenummer: iSC 05
Reparative Moisture Emulsion er rig på fugt, antioxidanter og tilsat peptider, der reducerer fine linjer og rynker. Huden får en skøn silkeblød overfalde og er dermed fantastisk som makeup-base.
Cremen kan anvendes til alle hudtyper, men i særdeleshed god til den sarte, beskadigede og tørre hudtype. Reparative Moisture Emulsion er fantastisk sammen med Pro Heal advance +serum til Rosacea og dermatitis problemer.
Kan anvendes som både dag-og natcreme

Sådan anvendes iS CLINICAL Reparative Moisture Emulsion:
➜ Rens ansigtet og påfør evt. serum
➜ Masser cremen ind i cirklende opadgående bevægelser

Fordele ved produktet:
➜ Fugter og blødgør huden
➜ God til base/primer under makeup
➜ Også fantastisk som natcreme pga. anti-age fordele
➜ God til sart, følsom og tør hud
Vis mere
Vis mindre
Andre har også købt
Om Lookbeautiful.dk

Forurening og urenheder er dagligt noget, vi udsætter vores hud for. Netop derfor bør pleje af huden være en daglig rutine både morgen og aften. Hos lookbeautiful.dk sætter vi fokus på markedets bedste hudpleje - blandt andet indenfor anti-age-produkter til den bevidste kvinde der ved, at man kan fremme sin skønhed og komme til at se yngre og sundere ud med den rette hudpleje. Vi har et stort sortiment af skintonic, rensegel, toner, conditioner, ansigtscremer, natcremer, fugtpleje, booster, serum, anti-aging, exfoliering og ansigtsmasker samt produkter mod uren hud/pigmentpletter og meget mere. Vi er altid på jagt efter nye leverandører og nye spændende produkter, så vi kan hjælpe dig med at blive en endnu smukkere udgave af dig selv. Hos lookbeautiful.dk kan du altid finde produkter til gode priser på hudpleje.

Kundeservice

Har du spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon!

Lookbeautiful.dk  •  Lilleåvej 16  •  7500 Holstebro  •  +45 29808144  •  info@Lookbeautiful.dk