Rejuvenating Treatment Masque 74 ml - Exuviance

Rejuvenating Treatment Masque 74 ml - Exuviance

Før DKK 315,00
DKK 204,75
Spar DKK 110,25
Tilbuddet gælder så længe lager haves, dog senest 31-03-2020.
   På lager
Antal
Varenummer: EX049
Denne peel-off maske er ideel til alle hudtyper.
Den renser effektivt huden og reducerer porerne samt stimulerer celledannelsen der synligt vil reducerer de små linjer.
Indeholder en mild blanding af AHA, der dybderenser huden. Masken er ligeledes fyldt med antioxidanter der efterlader huden med en mere glat overflade samt mere frisk og strålende at se på.
Masken er en peel-off maske, der med andre ord betyder at den størkner på huden og derefter nemt kan trækkes/nulres af, eller skylles grundigt af med vand.

Sådan bruger du Exuviance Rejuvenating Treatment Masque:
➜ Påfør produktet i et jævnt lag, undgå øjenområderne.
➜ Lad virke i 15-20 minutter og træk derefter masken af, eller skyl grundigt af med varmt vand.

Aktive ingredienser:
➜ Mandelsyre (AHA)
➜ Glukonolakton (PHA)
➜ Aloe vera
➜ Vitamin A, C, E
Vis mere
Vis mindre
Om Lookbeautiful.dk

Forurening og urenheder er dagligt noget, vi udsætter vores hud for. Netop derfor bør pleje af huden være en daglig rutine både morgen og aften. Hos lookbeautiful.dk sætter vi fokus på markedets bedste hudpleje - blandt andet indenfor anti-age-produkter til den bevidste kvinde der ved, at man kan fremme sin skønhed og komme til at se yngre og sundere ud med den rette hudpleje. Vi har et stort sortiment af skintonic, rensegel, toner, conditioner, ansigtscremer, natcremer, fugtpleje, booster, serum, anti-aging, exfoliering og ansigtsmasker samt produkter mod uren hud/pigmentpletter og meget mere. Vi er altid på jagt efter nye leverandører og nye spændende produkter, så vi kan hjælpe dig med at blive en endnu smukkere udgave af dig selv. Hos lookbeautiful.dk kan du altid finde produkter til gode priser på hudpleje.

Kundeservice

Har du spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon!

Lookbeautiful.dk  •  Lilleåvej 16  •  7500 Holstebro  •  +45 29808144  •  info@Lookbeautiful.dk