Pure Light SPF 50 50 ml - Dermalogica

Pure Light SPF 50 50 ml - Dermalogica

Før DKK 510,00
DKK 382,50
Spar DKK 127,50
Tilbuddet gælder så længe lager haves, dog senest 30-04-2020.
   På lager
Antal
Varenummer: D054
SOLBESKYTTENDE DAGSCREME
Pure Light SPF50 fra Dermalogica PowerBright TRx er en fugtgivende dagscreme, der beskytter huden imod solens stråler med solfaktor 50. Cremen blødgør huden i dybden samt nedsætter forekomsten af fine linjer forårsaget af dehydrering. Pure Light SPF50 er særlig velegnet til pigmenteret hud med en ujævn hudtone.

Pure Light SPF50 er beriget med hyaluronsyre, der genopretter hudens fugtbalance samt udfylder fine linjer. Røde alger og botaniske ekstrakter udjævner hudtonen, imens aktive solfiltre virker beskyttende. Pure Light SPF50 er desuden fri for kunstig farve, parfume og parabener.

Ønsker du velplejet hud med en ensartet hudtone, er Pure Light SPF50 fra Dermalogica PowerBright TRx det perfekte valg for dig. Den beskyttende creme tilfører den nødvendige fugt til din hud samt sikrer dig en jævn hudtone fri for pigmenteringer.

Sådan benytter du Dermalogica Pure Light SPF 50:
Afrens huden med dit anbefalede Dermalogica renseprodukt, og anvend din foretrukne toner. Påfør derefter Pure Light SPF50 på huden i ansigtet samt på hals, nakke og bryst. Påfør helst cremen 30 minutter inden ophold i solen.

Fordele ved Dermalogica Pure Light SPF 50:
➜ Fugtgivende creme
➜ Med solfaktor 50
➜ Udjævner hudtonen
➜ Modvirker fine linjer
➜ Fri for parabener
Vis mere
Vis mindre
Om Lookbeautiful.dk

Forurening og urenheder er dagligt noget, vi udsætter vores hud for. Netop derfor bør pleje af huden være en daglig rutine både morgen og aften. Hos lookbeautiful.dk sætter vi fokus på markedets bedste hudpleje - blandt andet indenfor anti-age-produkter til den bevidste kvinde der ved, at man kan fremme sin skønhed og komme til at se yngre og sundere ud med den rette hudpleje. Vi har et stort sortiment af skintonic, rensegel, toner, conditioner, ansigtscremer, natcremer, fugtpleje, booster, serum, anti-aging, exfoliering og ansigtsmasker samt produkter mod uren hud/pigmentpletter og meget mere. Vi er altid på jagt efter nye leverandører og nye spændende produkter, så vi kan hjælpe dig med at blive en endnu smukkere udgave af dig selv. Hos lookbeautiful.dk kan du altid finde produkter til gode priser på hudpleje.

Kundeservice

Har du spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon!

Lookbeautiful.dk  •  Lilleåvej 16  •  7500 Holstebro  •  +45 29808144  •  info@Lookbeautiful.dk