PÜR

PÜR er anti-age mineral makeup af den allerhøjeste kvalitet. Bemærk denne makeup samler sig IKKE i de små rynker og huden fremstår derfor meget smukkere. Alle produkter indeholder endvidere hud-taknemmelige ingredienser, så som sheasmør, keratin complex, retinol, C-vitamin og fugtgivende ceramider. Den hjælpe ikke kun med at dække hudens ujævnheder, men korrigerer også hudens generelle udseende, så du vil opleve en mere glat og ensartet hud også uden makeup. Sidst men ikke mindst, er mange af produkterne fyldt med antioxidanter, vitaminer og mineraler, som alle er medvirkende til at skabe en sundere og smukkere hud, med en naturlig flot udstråling. Selvfølgelig indeholder produkterne også SPF, for at beskytte huden mod solens skadelige virkning.

PÜR Cosmetics

PÜR er et miljøvenligt kvalitetsmærke fra USA, som tilbyder mineralsk baseret, klinisk testet og plejende makeup, som er formuleret til at fremhæve de gode træk, samt  skjule de mindre gode træk. De naturlige ingredienser er med til at forbedre hudens sundhed, og er samtidig med til at skabe en fejlfri teint. PÜR sætter en ære i at kombinere makeup og hudpleje, og leverer fantastiske resultater uden brug af kemiske stoffer og dyreforsøg. Ud over mineraler indeholder PÜR makeuppen hudplejende ingredienser. Makeuppen indeholder den nyeste anti-aging teknologi, samt et unikt Ceretin Complex, som består af retinol, ceramider og mælkesyre. Disse ingredienser forebygger og modvirker tegn på ældning.
Om Lookbeautiful.dk

Forurening og urenheder er dagligt noget, vi udsætter vores hud for. Netop derfor bør pleje af huden være en daglig rutine både morgen og aften. Hos lookbeautiful.dk sætter vi fokus på markedets bedste hudpleje - blandt andet indenfor anti-age-produkter til den bevidste kvinde der ved, at man kan fremme sin skønhed og komme til at se yngre og sundere ud med den rette hudpleje. Vi har et stort sortiment af skintonic, rensegel, toner, conditioner, ansigtscremer, natcremer, fugtpleje, booster, serum, anti-aging, exfoliering og ansigtsmasker samt produkter mod uren hud/pigmentpletter og meget mere. Vi er altid på jagt efter nye leverandører og nye spændende produkter, så vi kan hjælpe dig med at blive en endnu smukkere udgave af dig selv. Hos lookbeautiful.dk kan du altid finde produkter til gode priser på hudpleje.

Kundeservice

Har du spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon!

Lookbeautiful.dk  •  Lilleåvej 16  •  7500 Holstebro  •  +45 29808144  •  info@Lookbeautiful.dk