PÜR Precision Crease Brush - Øjenskyggebørste

PÜR Precision Crease Brush - Øjenskyggebørste

DKK 199,00
   På lager
Antal
Varenummer: 951679050
Precision Crease Brush - Øjenskyggebørste er supergodt til præcis påføring af øjenskygge på grund af børstens tilspidsede form. De bløde hår gør det nemt at tone øjenskygge ud, specielt i globelinien, så du får et smukt og professionelt resultat.

Mere om Precision Crease Brush - Øjenskyggebørste fra PÜR:
➜ Øjenskyggebørste
➜ God til præcis påføring og toning
➜ Syntetiske hår
Vis mere
Vis mindre
Relaterede varer
Andre har også købt
Om Lookbeautiful.dk

Forurening og urenheder er dagligt noget, vi udsætter vores hud for. Netop derfor bør pleje af huden være en daglig rutine både morgen og aften. Hos lookbeautiful.dk sætter vi fokus på markedets bedste hudpleje - blandt andet indenfor anti-age-produkter til den bevidste kvinde der ved, at man kan fremme sin skønhed og komme til at se yngre og sundere ud med den rette hudpleje. Vi har et stort sortiment af skintonic, rensegel, toner, conditioner, ansigtscremer, natcremer, fugtpleje, booster, serum, anti-aging, exfoliering og ansigtsmasker samt produkter mod uren hud/pigmentpletter og meget mere. Vi er altid på jagt efter nye leverandører og nye spændende produkter, så vi kan hjælpe dig med at blive en endnu smukkere udgave af dig selv. Hos lookbeautiful.dk kan du altid finde produkter til gode priser på hudpleje.

Kundeservice

Har du spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon!

Lookbeautiful.dk  •  Lilleåvej 16  •  7500 Holstebro  •  +45 29808144  •  info@Lookbeautiful.dk