PÜR Cameo Contour Stick - Medium - Makeup til formning af ansigt

PÜR Cameo Contour Stick - Medium - Makeup til formning af ansigt

DKK 309,00
   På lager
Antal
Varenummer: 951245020
Cameo Contour Stick er en 2-i-1 stift fra PÜR, som på en enkel og let måde hjælper dig med at forme dit ansigt. Contouring er en teknik, hvor makeuppen bruges til at fremhæve de gode træk og skjule de mindre gode træk. Du kan derfor skabe en illusion af højere kindben - et smallere ansigt - en smallere næse og mere markant kæbelinie. Denne stift består af en mørk og lys ende. Den lyse er med til at fremhæve de gode ansigtstræk, og den mørke skjuler de dårlige ansigtstræk.

Mere om Cameo Contour Stick Medium fra PÜR:
➜ Indhold: 8,6 g.
➜ 2-i-1 stift med en cremet lys og mørk ende
➜ Medfølgende svamp til at blende
➜ Findes i 3 nuancer
➜ Med plejende ingredienser
➜ Uden parabener
➜ Glutenfri
Vis mere
Vis mindre
Om Lookbeautiful.dk

Forurening og urenheder er dagligt noget, vi udsætter vores hud for. Netop derfor bør pleje af huden være en daglig rutine både morgen og aften. Hos lookbeautiful.dk sætter vi fokus på markedets bedste hudpleje - blandt andet indenfor anti-age-produkter til den bevidste kvinde der ved, at man kan fremme sin skønhed og komme til at se yngre og sundere ud med den rette hudpleje. Vi har et stort sortiment af skintonic, rensegel, toner, conditioner, ansigtscremer, natcremer, fugtpleje, booster, serum, anti-aging, exfoliering og ansigtsmasker samt produkter mod uren hud/pigmentpletter og meget mere. Vi er altid på jagt efter nye leverandører og nye spændende produkter, så vi kan hjælpe dig med at blive en endnu smukkere udgave af dig selv. Hos lookbeautiful.dk kan du altid finde produkter til gode priser på hudpleje.

Kundeservice

Har du spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon!

Lookbeautiful.dk  •  Lilleåvej 16  •  7500 Holstebro  •  +45 29808144  •  info@Lookbeautiful.dk