PÜR Blending Crease Brush - Øjenskyggebørste

PÜR Blending Crease Brush - Øjenskyggebørste

DKK 199,00
   På lager
Antal
Varenummer: 951679070
Blending Crease Brush - Øjenskyggebørste gør det nemt for dig, at blende og tone øjenskyggen ud, så du undgår hårde overgange og skaber et professionelt resultat. Rengøres med lunkent vand og mild shampoo.

Mere om Blending Crease Brush - Øjenskyggebørste fra PÜR:
➜ Øjenskygge pensel
➜ Toner og blender øjenskyggerne
➜ Syntetiske hår
Vis mere
Vis mindre
Relaterede varer
Om Lookbeautiful.dk

Forurening og urenheder er dagligt noget, vi udsætter vores hud for. Netop derfor bør pleje af huden være en daglig rutine både morgen og aften. Hos lookbeautiful.dk sætter vi fokus på markedets bedste hudpleje - blandt andet indenfor anti-age-produkter til den bevidste kvinde der ved, at man kan fremme sin skønhed og komme til at se yngre og sundere ud med den rette hudpleje. Vi har et stort sortiment af skintonic, rensegel, toner, conditioner, ansigtscremer, natcremer, fugtpleje, booster, serum, anti-aging, exfoliering og ansigtsmasker samt produkter mod uren hud/pigmentpletter og meget mere. Vi er altid på jagt efter nye leverandører og nye spændende produkter, så vi kan hjælpe dig med at blive en endnu smukkere udgave af dig selv. Hos lookbeautiful.dk kan du altid finde produkter til gode priser på hudpleje.

Kundeservice

Har du spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon!

Lookbeautiful.dk  •  Lilleåvej 16  •  7500 Holstebro  •  +45 29808144  •  info@Lookbeautiful.dk