Protection 50 Sport SPF 50 156 ml. - Dermalogica

Protection 50 Sport SPF 50 156 ml. - Dermalogica

Før DKK 285,00
DKK 213,75
Spar DKK 71,25
Tilbuddet gælder så længe lager haves, dog senest 30-04-2020.
   På lager
Antal
Varenummer: D075
VANDAFVISENDE SOLCREME
Protection 50 Sport SPF50 fra Dermalogica er en vandafvisende solcreme, der beskytter huden med solfaktor 50. Solcremen kan anvendes til både ansigt og krop, hvor den effektivt modvirker forbrænding.

Protection 50 Sport SPF50 er beriget med hyaluronsyre, der tilfører fugt til huden uden at virke fedtende. Derudover indeholder solcremen lakridsekstrakt, der lindrer hudirritation efter UV-eksponering. Solcremen er holdbar i vand i op til 40 minutter. Protection 50 Sport SPF50 er desuden fri for kunstig farve, parfume og parabener.

BESKYT DIN HUD I SOLEN
Opholder du dig i solen i længere tid ad gangen, er Protection 50 Sport SPF50 fra Dermalogica et musthave for dig. Den virkningsfulde solcreme sikrer, at din hud efterlades beskyttet og velplejet under soleksponering.

Sådan benytter du Dermalogica Protection 50 Sport SPF 50:
Påfør en rigelig mængde Dermalogica Protection 50 Sport SPF50 på huden. Påfør solcremen 30 minutter før ophold i solen, og lad cremen tørre helt ind. Genpåfør efter behov.

Fordele ved Dermalogica Protection 50 Sport SPF 50:
➜ Effektiv solcreme
➜ Med solfaktor 50
➜ Vandafvisende
➜ Til ansigt og krop
➜ Fri for parabener
➜ Modvirker forbrænding
Vis mere
Vis mindre
Om Lookbeautiful.dk

Forurening og urenheder er dagligt noget, vi udsætter vores hud for. Netop derfor bør pleje af huden være en daglig rutine både morgen og aften. Hos lookbeautiful.dk sætter vi fokus på markedets bedste hudpleje - blandt andet indenfor anti-age-produkter til den bevidste kvinde der ved, at man kan fremme sin skønhed og komme til at se yngre og sundere ud med den rette hudpleje. Vi har et stort sortiment af skintonic, rensegel, toner, conditioner, ansigtscremer, natcremer, fugtpleje, booster, serum, anti-aging, exfoliering og ansigtsmasker samt produkter mod uren hud/pigmentpletter og meget mere. Vi er altid på jagt efter nye leverandører og nye spændende produkter, så vi kan hjælpe dig med at blive en endnu smukkere udgave af dig selv. Hos lookbeautiful.dk kan du altid finde produkter til gode priser på hudpleje.

Kundeservice

Har du spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon!

Lookbeautiful.dk  •  Lilleåvej 16  •  7500 Holstebro  •  +45 29808144  •  info@Lookbeautiful.dk