Prisma Protect SPF 30, 50 ml. - Dermalogica

Prisma Protect SPF 30, 50 ml. - Dermalogica

Før DKK 525,00
DKK 393,75
Spar DKK 131,25
Tilbuddet gælder så længe lager haves, dog senest 30-04-2020.
   På lager
Antal
Varenummer: D077
FUGTCREME MED FAKTOR 30 UVA OG UVB-BESKYTTELSE
Dermalogica Prisma Protect er en multifunktuonel fugtcreme, der giver bredspektret solbeskyttelse med faktor 30, samtidig med at den forbedrer hudens naturlige forsvar. Fugtcremen beskytter huden imod dehydrering og skader forårsaget af frie radikaler og partikelforurening. Huden efterlades velfugtet, glødende og synligt glat hele dagen igennem.
I kombination med lys aktivering i form af alge ekstrakt øges hudens produktion af collagen, så hudens fylde og udstråling forbedres. Fugtcremen er beriget med saccharid isomerat, som effektivt bevarer hudens fugt ved at binde sig til hudens yderste lag. Cremen indeholder matcha te, der er en effektiv antioxidant og anti-inflammatorisk bio-fermenteret salvie, som medvirker til at berolige huden og udjævne hudens farve, samtidig med at ingredienserne blokerer mod produktion af melanin. Desuden beskytter den huden imod UVA og UVB stråler.

Sådan benytter du Dermalogica Prisma Protect SPF 30:
Ønsker du at booste din huds naturlige glød og fugtbalance, så din hud fremstår klar og sund, er Prisma Protect fra Dermalogica det perfekte valg for dig. Den skønne fugtcreme giver din hud optimal beskyttelse mod UV-stråler og forurening, så du hverken behøver at bekymre dig om at blive solbrændt eller få ældningstegn.
Påfør Dermalogica Prisma Protect på ren hud. For optimal solbeskyttelse, skal cremen smøres på jævnligt.

Fordele ved Dermalogica Prisma Protect SPF 30:
➜ Multifunktionel fugtcreme
➜ Effektiv UV-beskyttelse
➜ Forbedrer hudens forsvar
➜ Giver glødende, glat hud
➜ Beskytter imod forurening
Vis mere
Vis mindre
Om Lookbeautiful.dk

Forurening og urenheder er dagligt noget, vi udsætter vores hud for. Netop derfor bør pleje af huden være en daglig rutine både morgen og aften. Hos lookbeautiful.dk sætter vi fokus på markedets bedste hudpleje - blandt andet indenfor anti-age-produkter til den bevidste kvinde der ved, at man kan fremme sin skønhed og komme til at se yngre og sundere ud med den rette hudpleje. Vi har et stort sortiment af skintonic, rensegel, toner, conditioner, ansigtscremer, natcremer, fugtpleje, booster, serum, anti-aging, exfoliering og ansigtsmasker samt produkter mod uren hud/pigmentpletter og meget mere. Vi er altid på jagt efter nye leverandører og nye spændende produkter, så vi kan hjælpe dig med at blive en endnu smukkere udgave af dig selv. Hos lookbeautiful.dk kan du altid finde produkter til gode priser på hudpleje.

Kundeservice

Har du spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon!

Lookbeautiful.dk  •  Lilleåvej 16  •  7500 Holstebro  •  +45 29808144  •  info@Lookbeautiful.dk