Primer

Primer

Primer er hemmeligheden bag en fejlfri makeup.
Tidligere var primeren en af makeup artisternes hemmeligheder, men i dag er dette uundværlige produkt heldigvis blevet allemands eje.
Påfør primeren med fingerspidserne eller en makeup svamp - lad den sætte sig og tørre et par minutter inde du fortsætter med din normale makeuprutine.
Primeren kan fås med farve nuancer såsom gul eller grøn. En primer med gul nuance vil mindske synligheden af mørke rande under øjnene og en primer med grøn nuance mindsker synligheden af røde pletter på huden.

Men hvad er det nu helt nøjagtig en primer gør?
En primer er lavet med det formål, at få din ansigtshud ensartet, flot og udligne eventuelle ujævnheder og forskellige nuancer, som vores hud har. En primer tilsættes ofte solfaktor som en ekstra fordel til produktet.

Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier

Mere om brug af primer

Når du benytter en primer vil du opleve, at din makeup generelt holder længere og bedre, end den ville uden brug af primer. Samtidig vil din makeup se endnu flottere ud og en ekstra bonus er, at de små fine linier vil blive "udfyldt" og din foundation eller mineralpudder vil ikke ligge sig i linierne.

Ordet "primer" dækker over, at det er noget, man gør først, altså du ligger en grunding eller en base. Det betyder at en primer er det absolut første trin i den makeuprutine efter du har renset og givet din hud en god fugtgivende dagcreme. Påfør primeren med fingerspidserne eller en makeup svamp - lad den sætte sig og tørre et par minutter inde du fortsætter med din normale makeuprutine.
Om Lookbeautiful.dk

Forurening og urenheder er dagligt noget, vi udsætter vores hud for. Netop derfor bør pleje af huden være en daglig rutine både morgen og aften. Hos lookbeautiful.dk sætter vi fokus på markedets bedste hudpleje - blandt andet indenfor anti-age-produkter til den bevidste kvinde der ved, at man kan fremme sin skønhed og komme til at se yngre og sundere ud med den rette hudpleje. Vi har et stort sortiment af skintonic, rensegel, toner, conditioner, ansigtscremer, natcremer, fugtpleje, booster, serum, anti-aging, exfoliering og ansigtsmasker samt produkter mod uren hud/pigmentpletter og meget mere. Vi er altid på jagt efter nye leverandører og nye spændende produkter, så vi kan hjælpe dig med at blive en endnu smukkere udgave af dig selv. Hos lookbeautiful.dk kan du altid finde produkter til gode priser på hudpleje.

Kundeservice

Har du spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon!

Lookbeautiful.dk  •  Lilleåvej 16  •  7500 Holstebro  •  +45 29808144  •  info@Lookbeautiful.dk