Power Rich 50 ml - Age Smart - Dermalogica

Power Rich 50 ml - Age Smart - Dermalogica

Før DKK 1.550,00
DKK 1.162,50
Spar DKK 387,50
Tilbuddet gælder så længe lager haves, dog senest 30-04-2020.
   På lager
Antal
Varenummer: D058
Power Rich fra Dermalogica AGE smart er 5 koncentrerede behandlinger, der stimulerer kollagendannelsen samt øger hudens fasthed og elasticitet. Cremen tilfører intens fugt til huden samt har en exfolierende virkning, der modvirker synlige alderstegn. Power Rich er særlig velegnet til moden hud eller hud, der viser tegn på for tidlig ældning.

Power Rich er beriget med en blanding af multivitaminer og planteekstrakter, der bekæmper fine linjer og rynker. Derudover indeholder cremen ekstrakt af risklid, der har en blødgørende og exfolierende virkning. Power Rich er desuden fri for kunstig farve, parfume og parabener.

Trænger din hud til et ekstra boost af fugt og pleje, er Power Rich fra Dermalogica AGE smart det perfekte valg for dig. Den fugtgivende creme styrker din hud i dybden, så den efterlades velplejet og modstandsdygtigt med en naturlig glød.

Sådan benytter du Dermalogica Power Rich:
Afrens huden med dit anbefalede Dermalogica renseprodukt, og anvend din foretrukne skintonic. Påfør derefter Power Rich morgen og aften. Fokusér på områder med synlige alderstegn. Lad huden absorbere produktet i et minuts tid, før du påfører din sædvanelige makeup.

Fordele ved Dermalogica Power Rich:
➜ Intense behandlinger
➜ Tilfører fugt og pleje
➜ Modvirker alderstegn
➜ Øger hudens fasthed
➜ Fri for parabener
Vis mere
Vis mindre
Om Lookbeautiful.dk

Forurening og urenheder er dagligt noget, vi udsætter vores hud for. Netop derfor bør pleje af huden være en daglig rutine både morgen og aften. Hos lookbeautiful.dk sætter vi fokus på markedets bedste hudpleje - blandt andet indenfor anti-age-produkter til den bevidste kvinde der ved, at man kan fremme sin skønhed og komme til at se yngre og sundere ud med den rette hudpleje. Vi har et stort sortiment af skintonic, rensegel, toner, conditioner, ansigtscremer, natcremer, fugtpleje, booster, serum, anti-aging, exfoliering og ansigtsmasker samt produkter mod uren hud/pigmentpletter og meget mere. Vi er altid på jagt efter nye leverandører og nye spændende produkter, så vi kan hjælpe dig med at blive en endnu smukkere udgave af dig selv. Hos lookbeautiful.dk kan du altid finde produkter til gode priser på hudpleje.

Kundeservice

Har du spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon!

Lookbeautiful.dk  •  Lilleåvej 16  •  7500 Holstebro  •  +45 29808144  •  info@Lookbeautiful.dk