pHformula U.V. protect SPF 50+ 50 ml.

pHformula U.V. protect SPF 50+ 50 ml.

Før DKK 429,00
DKK 399,00
Spar DKK 30,00
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
   På lager
Antal
Varenummer: pH014
U.V. protect SPF 50+ er et yderst kraftfuldt og bredspekteret UVA/UVB solbeskyttelses produkt er innovativt da det tilfører huden et peptide kompleks i kombination med UV beskyttelse. Disse ingredienser forebygger DNA skader, samt giver en antioxidant beskyttelse, dermed beskyttes huden for fremtdige skader som solen ofte forårsager. Solcremen efterlader huden med en mat finish.

Fakta og fordele ved pHformula U.V. protect SPF 50+:
➜ Bruges dagligt som dagcreme eller over dagcremen i alle
    forår-og sommermåneder
➜ Påføres 20 min. før soleksponering
➜ For optimal beskyttelse i direkte sol påføres hver anden time.
Vis mere
Vis mindre
Andre har også købt
Om Lookbeautiful.dk

Forurening og urenheder er dagligt noget, vi udsætter vores hud for. Netop derfor bør pleje af huden være en daglig rutine både morgen og aften. Hos lookbeautiful.dk sætter vi fokus på markedets bedste hudpleje - blandt andet indenfor anti-age-produkter til den bevidste kvinde der ved, at man kan fremme sin skønhed og komme til at se yngre og sundere ud med den rette hudpleje. Vi har et stort sortiment af skintonic, rensegel, toner, conditioner, ansigtscremer, natcremer, fugtpleje, booster, serum, anti-aging, exfoliering og ansigtsmasker samt produkter mod uren hud/pigmentpletter og meget mere. Vi er altid på jagt efter nye leverandører og nye spændende produkter, så vi kan hjælpe dig med at blive en endnu smukkere udgave af dig selv. Hos lookbeautiful.dk kan du altid finde produkter til gode priser på hudpleje.

Kundeservice

Har du spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon!

Lookbeautiful.dk  •  Lilleåvej 16  •  7500 Holstebro  •  +45 29808144  •  info@Lookbeautiful.dk