Oil Clearing Matte Moisturizer SPF 15 60 ml. - Clear Start - Dermalogica

Oil Clearing Matte Moisturizer SPF 15 60 ml. - Clear Start - Dermalogica

Før DKK 170,00
DKK 127,50
Spar DKK 42,50
Tilbuddet gælder så længe lager haves, dog senest 30-04-2020.
   På lager
Antal
Varenummer: D083
DAGCREME TIL FEDTET OG OLIERET HUD
Dermalogica Clear Start Matte Moisturizer SPF 15 er en meget let dagcreme til fedtet hud. Cremen absorberer overskydende talg fra huden, og efterlader den med et mat look. Ved hjælp af siliconer bliver huden fugtet, så den ikke udtørrer. Den er med pilebark som renser porerne og samtidig fjerner overskydende talg. Desuden er den med solfaktor 15, så den beskytter mod de skadelige UVA/UVB stråler.

Sådan benytter du Dermalogica Oil Clearing Matte Moisturizer SPF 15:
Efter grundig rens påføres cremen i bløde opadgående bevægelser.
Bruges morgen.

Fordele ved Dermalogica Oil Clearing Matte Moisturizer SPF 15:
➜ Absorberer overskydende fedt
➜ Fugter
➜ Med spf 15
➜ Parabene- og parfumefri
➜ Uden farvestoffer
➜ Veganvenlig
Vis mere
Vis mindre
Om Lookbeautiful.dk

Forurening og urenheder er dagligt noget, vi udsætter vores hud for. Netop derfor bør pleje af huden være en daglig rutine både morgen og aften. Hos lookbeautiful.dk sætter vi fokus på markedets bedste hudpleje - blandt andet indenfor anti-age-produkter til den bevidste kvinde der ved, at man kan fremme sin skønhed og komme til at se yngre og sundere ud med den rette hudpleje. Vi har et stort sortiment af skintonic, rensegel, toner, conditioner, ansigtscremer, natcremer, fugtpleje, booster, serum, anti-aging, exfoliering og ansigtsmasker samt produkter mod uren hud/pigmentpletter og meget mere. Vi er altid på jagt efter nye leverandører og nye spændende produkter, så vi kan hjælpe dig med at blive en endnu smukkere udgave af dig selv. Hos lookbeautiful.dk kan du altid finde produkter til gode priser på hudpleje.

Kundeservice

Har du spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon!

Lookbeautiful.dk  •  Lilleåvej 16  •  7500 Holstebro  •  +45 29808144  •  info@Lookbeautiful.dk