Nimue Starter Kit – hyperpigmenteret hud

Nimue Starter Kit – hyperpigmenteret hud

Før DKK 875,00
DKK 849,00
Spar DKK 26,00
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
   På lager
Antal
Varenummer: strp03
Hyperpigmenteret Hud:
Hyperpigmenteret hud kan klassificeres som hud med uens hudfarve. Udviklingen påvirkes af interne og eksterne faktorer, udsættelse for UV- ståler er en af de mest skadelige. Dette resulterer i en overproduktion af melanin, hudens egen forsvarsmekanisme.

Nimue Starter Kit – hyperpigmenteret hud indeholder:
➜ Cleansing gel 60 ml.
➜ Conditioner 60 ml.
➜ Exfoliating Enzyme 30 ml.
➜ Day Fader 15 ml.
➜ Night Fader 15 ml.
➜ SPF 40, 20 ml.
➜ Gaze
Vis mere
Vis mindre
Relaterede varer
Andre har også købt
Nimue Hydro Lip Therapy
Nimue Hydro Lip Therapy Før DKK 139,00
DKK 129,00
Info/køb
Nimue Conditioner, refill 140 ml.
Nimue Conditioner, refill 140 ml. Før DKK 279,00
DKK 269,00
Info/køb
Om Lookbeautiful.dk

Forurening og urenheder er dagligt noget, vi udsætter vores hud for. Netop derfor bør pleje af huden være en daglig rutine både morgen og aften. Hos lookbeautiful.dk sætter vi fokus på markedets bedste hudpleje - blandt andet indenfor anti-age-produkter til den bevidste kvinde der ved, at man kan fremme sin skønhed og komme til at se yngre og sundere ud med den rette hudpleje. Vi har et stort sortiment af skintonic, rensegel, toner, conditioner, ansigtscremer, natcremer, fugtpleje, booster, serum, anti-aging, exfoliering og ansigtsmasker samt produkter mod uren hud/pigmentpletter og meget mere. Vi er altid på jagt efter nye leverandører og nye spændende produkter, så vi kan hjælpe dig med at blive en endnu smukkere udgave af dig selv. Hos lookbeautiful.dk kan du altid finde produkter til gode priser på hudpleje.

Kundeservice

Har du spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon!

Lookbeautiful.dk  •  Lilleåvej 16  •  7500 Holstebro  •  +45 29808144  •  info@Lookbeautiful.dk