Nimue SPF 50 Body spray - 150 ml

Nimue SPF 50 Body spray - 150 ml

Før DKK 349,00
DKK 329,00
Spar DKK 20,00
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
   På lager
Antal
Varenummer: sun002
En let, bredspektret solcreme med en mat finish og vandfast. SPF 50 Body spray er velegnet både voksne og børn. Ideel til hele kroppen, hvor cremen beskytter cellerne mod uoprettelige solskader. Produktet indeholder et kraftfuldt anti-age kompleks, der består af avancerede antioxidanter som beskytter DNA, stamceller og immunsystem med anti-ageing fordele. Reducerer og forebygger de synlige tegn på fotoældning og komplimenterer effektivt Nimues hudplejeprogram. Udviklet til at beskytte og reparere DNA´et.
Bemærk: Solcremen er vandfast.

Sådan anvendes Nimue SPF50:
➜ Sprayes på kroppen i et tyndt lag - ca. 30 min inden solbadning.
➜ Gentag påførelse ved solbadning hver 2- 3 time.
➜ Efterlader ingen hvid hinde på huden.

Aktive Ingredienser:
Mikro- fint Titanium Dioxid (fysisk solfilter).
Phenyl- benzimidazol- sulfonsyre (kemisk solfilter).
Vis mere
Vis mindre
Om Lookbeautiful.dk

Forurening og urenheder er dagligt noget, vi udsætter vores hud for. Netop derfor bør pleje af huden være en daglig rutine både morgen og aften. Hos lookbeautiful.dk sætter vi fokus på markedets bedste hudpleje - blandt andet indenfor anti-age-produkter til den bevidste kvinde der ved, at man kan fremme sin skønhed og komme til at se yngre og sundere ud med den rette hudpleje. Vi har et stort sortiment af skintonic, rensegel, toner, conditioner, ansigtscremer, natcremer, fugtpleje, booster, serum, anti-aging, exfoliering og ansigtsmasker samt produkter mod uren hud/pigmentpletter og meget mere. Vi er altid på jagt efter nye leverandører og nye spændende produkter, så vi kan hjælpe dig med at blive en endnu smukkere udgave af dig selv. Hos lookbeautiful.dk kan du altid finde produkter til gode priser på hudpleje.

Kundeservice

Har du spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon!

Lookbeautiful.dk  •  Lilleåvej 16  •  7500 Holstebro  •  +45 29808144  •  info@Lookbeautiful.dk