Nimue Facial Wash 200 ml.

Nimue Facial Wash 200 ml.

DKK 355,00
   På lager
Antal
Varenummer: y1010
Nimue Y:SKIN Facial Wash er en sæbefri rens med en let konsistens. Denne aktive rens fjerner øjeblikkeligt urenheder og reducerer risikoen for acneudbrud.

Y:Skin serien er specielt udviklet til de 10-20 årige, som kan have tendens til tilstoppet hud og akneudbrud.
Disse produkter indeholder aktive ingredienser i den rette kombination, koncentration og styrke for at regulere og bevare hudens normale funktion.
Regelmæssig korrekt behandling resulterer i en kraftig forbedring og genoprettelse af den unge hud, og giver en naturlig smuk glød.

Sådan anvendes Nimue Facial Wash:
➜ Morgen og aften, hvor produktet masseres med fingerspidserne
    ind i huden i ca 1 min. for at fjerne make up, urenheder og overflødigt talg.
➜ Fjernes med vand.
➜ Gentages hvis det er nødvendigt.

Aktive ingredienser:
1,4% triple Alpha Hydroxy Acid Complex (eksfoliering og fornyelse).
Tea tree olie.
Vis mere
Vis mindre
Relaterede varer
Andre har også købt
Om Lookbeautiful.dk

Forurening og urenheder er dagligt noget, vi udsætter vores hud for. Netop derfor bør pleje af huden være en daglig rutine både morgen og aften. Hos lookbeautiful.dk sætter vi fokus på markedets bedste hudpleje - blandt andet indenfor anti-age-produkter til den bevidste kvinde der ved, at man kan fremme sin skønhed og komme til at se yngre og sundere ud med den rette hudpleje. Vi har et stort sortiment af skintonic, rensegel, toner, conditioner, ansigtscremer, natcremer, fugtpleje, booster, serum, anti-aging, exfoliering og ansigtsmasker samt produkter mod uren hud/pigmentpletter og meget mere. Vi er altid på jagt efter nye leverandører og nye spændende produkter, så vi kan hjælpe dig med at blive en endnu smukkere udgave af dig selv. Hos lookbeautiful.dk kan du altid finde produkter til gode priser på hudpleje.

Kundeservice

Har du spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon!

Lookbeautiful.dk  •  Lilleåvej 16  •  7500 Holstebro  •  +45 29808144  •  info@Lookbeautiful.dk