Nimue Corrective Serum 30 ml.

Nimue Corrective Serum 30 ml.

Før DKK 699,00
DKK 649,00
Spar DKK 50,00
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
   På lager
Antal
Varenummer: f2006
Intensiv serum til behandling af problematisk hud hos voksne. Indeholder højteknologiske ingredienser der genskaber hudens balance og bekæmper årsagerne til fedtet, aknetilbøjelig hud. Serummet er indkapslet i et nanoteknologisk transport-system som fremmer et hurtigt og effektivt resultat.
➜ Regulerer og mindsker talgproduktionen.
➜ Kontrollerer udbrud, eliminerer hudorme og urenheder.
➜ Fremmer hudens helingsproces.

Sådan anvendes Nimue Corrective Serum:
➜ Anvendes morgen og/ eller aften.
➜ Påfør et tyndt lag på ren tør hud, efter Nimue Conditioner
    og masser ind i ansigtet.
➜ Lad tørre.
➜ Påføres under Nimue dag/ nat creme.
Vis mere
Vis mindre
Andre har også købt
Om Lookbeautiful.dk

Forurening og urenheder er dagligt noget, vi udsætter vores hud for. Netop derfor bør pleje af huden være en daglig rutine både morgen og aften. Hos lookbeautiful.dk sætter vi fokus på markedets bedste hudpleje - blandt andet indenfor anti-age-produkter til den bevidste kvinde der ved, at man kan fremme sin skønhed og komme til at se yngre og sundere ud med den rette hudpleje. Vi har et stort sortiment af skintonic, rensegel, toner, conditioner, ansigtscremer, natcremer, fugtpleje, booster, serum, anti-aging, exfoliering og ansigtsmasker samt produkter mod uren hud/pigmentpletter og meget mere. Vi er altid på jagt efter nye leverandører og nye spændende produkter, så vi kan hjælpe dig med at blive en endnu smukkere udgave af dig selv. Hos lookbeautiful.dk kan du altid finde produkter til gode priser på hudpleje.

Kundeservice

Har du spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon!

Lookbeautiful.dk  •  Lilleåvej 16  •  7500 Holstebro  •  +45 29808144  •  info@Lookbeautiful.dk